Stébla

neděle 28. února 2021

Stébla v našem jarním věnci. Stébla pro mou duši. Chytám se všeho, čeho jde, protože se nechci utopit. Ne ne... Blbé nálady máme myslím každý dost svojí, tak já si tu svou nechám pro sebe, a když nebude co jiného říct, tak prostě nechám mluvit jen fotky...

Každému říkám: "Hlavně nám nedávejte další hrnky." Další hrnky nepotřebujeme. Ale radost jo, a hojně. A po těchto už koukám dlouho... A oni je měli zrovna ve slevě... A asi mi rozumíte...

Jarním věncem jsem původně chtěla lákat na kurzy. Ty jsme teda odpískaly... Potom na věnce pro vás. Že to s Luckou spojíme s bloumáním mezi mandloněmi... To tedy taky nejspíš neklapne... Tak já nevím... 

No, fotky...








10 komentářů:

  1. Odkud hrnky...nádherný...
    Těžká náláda vládne všude kolem.Držme se...♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, držme se. Byť třeba stébel... Hrnečky jsou z Bellarose. P.

      Vymazat
  2. Peťo moje zlata, hrníčky jsou nádherný. Já jsem hrníčková a říkám, že jich není nikdy dost. Prožívám to podobné smutně a to nejsem žádná cestovatelka. Radovat se z maličkostí, sluníčka, mráčku, probouzejícího se jara i sněhu, pokud se zase vrátí.
    Drž se.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to jen o cestování. To je prostě o té dlouhodobé tíživé náladě a atmosféře. Chybí mi jakási lehkost žití, no... A že mi ani ty kvetoucí sady na jihu a třeba sněženky v Poodří neklapnou, to jsem nečekala. Radovat se snažím zuby nehty, ale jde to čím dál tím hůř, přiznávám. Tak se držme všichni, snad bude brzy líp. P.

      Vymazat
    2. Loni jsme mamince přáli k narozeninám přes Skype. Holky hraly a zpívaly, obrecela to. Radosti i bolesti. Letos to nevidím líp. Sice jsme pak přáli i osobně, ale už je to PAK. A to mužem děkovat za Skype a PC a připojení.. tetě 86 let pouze píšu dopisy, abych ji zvedla náladu. Bydlí přes půl republiky. Taky mám teď nejakou krizi a dopadá to na mě víc než dřív. Asi už to trvá moc dlouho, navíc mám na týden holtr a žádná slava. Bude líp. Bude líp. Bude líp. B.

      Vymazat
    3. Určitě bude líp, musí být! Opravdu je to tím, že už je to dlouho, a konec v nedohlednu... Vždycky se vyškrábu do nějaké jakž takž duševní pohody, a buch, další ťafka a jsem zase dole. A ty propady jsou čím dál častější. Mamce taky asi popřeju až za ty tři týdny, ach jo... No nic, neňachnějme se v tom... Řekla jsem si, že se teď budu snažit dávat na blog co nejčastěji nějaké milé radosti, tak snad se mi to bude dařit. P.

      Vymazat
    4. Peti moje milá, držte se! A všechny ženy.... Jde nám to všem čím dál hůř, světýlko vždycky vzplane a pak na něj někdo naleje kbelík vody. Ale myslím, že to svoje stébélky si každý najde a vzít si ho nenechá. A co víme - třeba se sejdeme, až bude líp a budeme se o ty radosti moct podělit i v reálu :-).
      Peťul, moc na Vás myslím. Lída z Jihu

      Vymazat
    5. Lidko, to jste napsala přesně. Nezbývá než v sobě to světýlko zase zažehnout, a svítit dál. Nádech, výdech, to půjde... Mávám na jih a držím nám všem palce, ať je brzy líp. P.

      Vymazat
  3. Jů, to jsou ale kouzelné hrnečky! Ty docela určitě pomohou rozfoukat mraky a odhalí modrou, bíle puntíkatou oblohu oringlí duše, abychom my, obyčejní smrtelníci měli kam chodit načerpat energii, inspiraci a krásno a potěšit tak své duše, kterým se třeba taky zrovna nedostává puntíků... Tak se drž, mě jsi dnes vykouzlila na tváři úsměv, máme u nás totiž už léta vyhlášené hrnkové embargo, tak je milé vidět, že to někdo má podobně : ) zdravím z dálky za sedmero horami, devatero řekami a nespočetnými okresy - Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko, myslím, že přesně teď je ta správná doba na nějakou tu milou hrnkovou rebelii...:-). A nebo zkrátka na cokoliv, co udělá radost. Mně teda hodně potěšilo, cos napsala, a poňouklo, abych to "krásno" dál lapala, a následně posílala dál... Mávám zpátky do dálky, takhle se to naštěstí může i přes okresy...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!