Rodinný plánovací kalendář

neděle 30. srpna 2020

Používáte rodinné plánovací kalendáře? Jestli ano, dovolím si upozornit na jeden krásný a praktický kousek, na kterém jsem se mohla podílet. Vydala ho Společnost pro ranou péči jako charitativní projekt na podporu rodin, které vychovávají děti se zrakovým či kombinovaným postižením. I proto jsme zvolili pestré barvy, plošné motivy a kontrasty, aby byly obrázky dobře koukatelné i pro ty, kteří mají svět třeba trošku zastřený... Ilustracemi se prolíná téma "radost ze života a okamžiky štěstí". Přiznávám, že pro mě navždy budou mít speciální význam, protože mi poskytly terapii v období, kdy jsem se sama octla v hodně tmavých koutech vlastní duše.

Online si kalendář můžete pořídit TADY nebo TADY. Prodává se za velmi, velmi přátelskou cenu, takže jestli chcete podpořit dobrou věc, a zároveň si už třeba předchystat dárky pro rodinu nebo kamarády, myslím, že tohle je fajn příležitost.












4 komentáře:

  1. Petí, teď jsem sKORONAmizině...budou k dispozici i později? Udělal by se třeba dotisk, kdyby byl velký zájm? Určitě bych vzala vícero ks i jako dárky a podpořit tento projekt je mojí skoro "povinností":-)
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, to netuším. Já jsem jen udělala a odevzdala ilustrace a zbytek si šéfuje paní Silva z organizace... Tak snad je dosti výtisků a nějaký na Tebe počká...;-) Díky!P.

      Vymazat
  2. Oringličko:-) Objednáno!!! Budu se těšit a děkuji, Ester z Olomouce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezva, já taky děkuji za podporu dobré věci. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!