Andělské objetí vprostřed babího léta

středa 11. března 2020
Vzpomněla jsem si na jeden krásný víkend... Na půvab babího léta, ranní mlhy, modré trnky, nezralé ostružiny, chaloupku na vršku, rozkvetlé louky, na radost a smích a přátelství... A vyšel mi z toho obraz... Andělské objetí vprostřed babího léta...
Věřím, že je těžké zůstat v klidu, když všichni kolem šílí... Až nám bude těžko, přivolejme si objetí všech krásných okamžiků, které jsme prožili. Vzpomeňme si na úžasné vůně, chutě, lidi, místa, zvuky, pocity... A uvědomme si, jak vzácný je život dar. Jaký je zázrak, že jsme na světě... Máme příležitost naplno prožít, co je a co není důležité... A řídit se tím ne jen v dobách krize a paniky, ale i potom, až se vody zklidní, protože ony se vždycky jistojistě zklidní... A je jen na nás, jestli se v nich utopíme nebo vystoupíme posíleni a s pochopením mnohého.

Přeju všem pevné zdraví a klidnou mysl!

Celková velikost 31,5 x 23 cm, akvarel, originál, signováno. Rám je původní, repasovaný, s čímž se pojí případné nedostatky s tím související, sklo je rovněž původní, klasické. Cena 1900 Kč (+ poštovné).











6 komentářů:

  1. Milá Peťka, váš obrázok je nádherný a slová VIAC než upokojúce...Ďakujem...to som dnes potrebovala veľmi počuť. Želám krásne dni.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak to jsem ráda, že to pomohlo, potěšilo. Budu se snažit vysílat více pozitivních vln, líbí se mi přístup lidí, kteří se o to taky snaží... Pozitivní mysl, to je co všichni potřebujeme:-). Mějte taky krásné dny! P.

      Vymazat
  2. Ano, je potřeba chovat se racionálně a klidně. Ono to nějak dopadne.
    Přeji, pokud možno, klidné dny.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky to nějak dopadne, a vždycky to dopadne tak, jak to dopadnout má:-). My si ovšem můžeme ten průběh sakra znepříjemnit, což bohužel většina lidí dělá... Takže přesně - hlavně klid. P.

      Vymazat
  3. Kouzelný obraz i kouzelný věneček

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!