První adventní...

neděle 1. prosince 2019
Na první stránce Anděláře vám nabízím stručný návod, jak vyrobit věnec. A ačkoliv věnec se svíčkami na náš stůl už máme od minulého víkendu, nedalo mi to, abych nevyrazila do dnešního ojíněného rána, a neumotala ještě jeden na lodžii. Ticho, klid, bílý poprašek... Domy spaly, lidi spali, jen pár pejskařů srdcařů kroužilo kolem. Pozdravila jsem se se "svými" keři v okolí. Tújkami, břečťanem, modříny, posbírala borové šišky, napuntíkovala oříšky a dala se u kávy do motání. To jen jako malá motivace pro ty, kteří si myslí, že "nestíhají". Stíháte, v pohodě, a jak jinak si zpříjemnit první adventní neděli než právě tvorbou věnce. Všechno potřebné najdete venku, právě teď a na dosah ruky... Těším se na vaše výtvory! Už teď jich krouží éterem spousty a nádherných... Přeju krásnou první adventní neděli a vůbec celý advent...








2 komentáře:

  1. Ten balkón máš taký pekný, vence s Tvojimi srdiečkami sú očarujúce, ale ten kríž ma dostal, starožitnosť, ale krásne prevedená, musím sa mrknúť u nás v starožitníctve:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, to jsem ráda, že jsem tě inspirovala k brouzdání po bazárcích:-). A jsem moc ráda, že jsem ten krásný kříž měla zrovna po ruce, mám z fotek radost... Díííky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!