Makové panenky

neděle 9. června 2019
K tomu snad není třeba ani žádného komentáře...












Objevily jsme s Luckou z levandulové farmy při sbírání materiálu na workshopy nádherný koutek světa, překrásný... V záplavě vlčích máků jsme nastříhaly makovice, aniž bychom se musely bát, že na nás někdo vyběhne s vidlemi. A tak se nám v tom Monetově obrazu líbilo, že jsme se večer ještě vrátily, a udělaly si tam piknik... A taky Joža Úprka se mi dral na mysl... A tady teď nastává série polní, jihomoravská... Zítra domodra, z levandulky...

10 komentářů:

  1. To je nádhera!!!! Kde je takýto dokonalý kút? U nás rastie divý mak iba popri cestách na medziach polí a to som šťastná, že aká krása :-D Vďaka za foto, dokonalé!!!! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, nevím přesně, někde u staré cesty mezi Hustopečemi a Velkými Pavlovicemi, kde jezdí spíš místní, zkrátka na jihu Moravu...;-) Taky jsem byla paf, nikdy jsem nic podobného neviděla...♥ P.

      Vymazat
  2. Kouzelné - Vaše fotky mi též připomínají Monetovy Vlčí máky v Argenteuil. Někde na netu jsem viděla pěkný věneček umotaný z makoviček a levandule. A protože jste sesbírala materiál, tak určitě zas něco pěkného vytvoříte a já se už těším na další fotky. Přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to tady sepisuju...;-) A příště snad i nějakou tu levanduli přivezu do F-M, tentokrát se nám kurz trochu protáhl, a ve spěchu, abych stihla vlak, jsem nechala všechno na farmě:-). Díky moc! P.

      Vymazat
  3. Rudé máky, luční kvítí,
    slunce jim do květů svítí.
    To nebude náhoda,
    to je letní pohoda:-).

    Krásné dny
    Jindra

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Ráda jsem zprostředkovala tu krásu dál...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!