Třešňová víla

neděle 28. dubna 2019
Tohle neuvěřitelně půvabné video mě přesvědčilo, že i kdyby kombinace dívka, růžová a květy měla být sebevíc kýčovitá, tak trocha toho éterického kýčečku světu uškodit nemůže, ba spíš naopak. Jak já bych někdy chtěla takovou magnoliovou hostinu zažít...! Rozhodla jsem se tedy plátno s "Třešňovou vílou" dokončit. Nechám ji zarámovat do bílého rámu, stejného, jako mají "Vesna a Morana". U plátna to není nezbytně nutné, ale mně ty obrazy v rámu připadají tak nějak kompaktnější.

Formát obrazu (i s rámem) je 66 x 66 cm, jedná se o akryl na plátně. Zajímavým efektem je struktura, kterou tvoří původní podkladová malba (vystouplé puntíky) a perleťové odlesky. Cena obrazu je 5000 Kč, a je k mání. Věřím, že se najde romantická duše, pro kterou víla vznikla. Obraz, velká dřevěná postel, povlečení s malými růžičkami, bílá porcelánová váza a kytice pivoněk... Jo jo, úplně to vidím.

A co říkáte na ten déšť? To je balzám, že? Hodinu jsem seděla na balkoně, a jen poslouchala bubnování kapek. Naděje, prší naděje!








8 komentářů:

  1. Takéto tóny mám v interiéri a milujem to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsi víla...:-* P.

      Vymazat
    2. Myslela som na tóny mimoriadne vydarenej víly, mám ju až pod kožou.....:-)

      Vymazat
    3. Je mi to jasné, Alenko, béžová, hnědá, lehce pink...:-* A stejně jsi víla:-). P.

      Vymazat
  2. Vždy se mi líbí Vaše fotky. Na dnešní fotku s obrazem pohádkově krásné víly a rozkvetlé sakury se budu často chodit dívat na Váš blog. Třešňová víla je dokonalá, stejně jako Ptačí mandala s beskydskými motivy.
    Přeji krásný i když upršený den a ať se Vám daří vytvářet další kráné víly - třeba břízovou - Věra z FM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, děkuju moc za milý vzkaz. Věřte mi, že já se na ty fotky budu chodit v zimě dívat taky...:-) A že prší? Jupí! Jak je to všechno najednou svěží a vlahé:-). Krásné jarní dny přeju! P.

      Vymazat
  3. Třeba Tvoje Třešňová víla nám seslala déšť...Už ho bylo moc potřeba.
    Krásný obraz i fotky. Hezké dny.
    Jindra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než začalo to krásné deštivo, ozývalo se tolik proseb nelhostejných lidí, že byly asi vyslyšeny. Je to nádhera, ta vláha a zeleň...♥ Díky moc, Jindro! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!