Kdo si předplatí Malé zázraky?

čtvrtek 7. února 2019
Když nic jiného, tak je to zaručeně první autorský kalendář na příští rok. To už asi bude tradice, že se musím svézt na vlně novoročního nadšení z čerstvého projektu, abych podobný cyklus byla schopná dokončit. Ale on není jen první. Je krásný, je vyladěný, je plný silných motivů i hlubokých myšlenek. Je můj, a já jsem do něho dala to nejlepší, co jsem v koutečcích své fantazie našla...♥ 

Kalendář ve spodní části kromě názvu měsíce, výčtu dní se zvýrazněnými nedělemi a státními svátky, a povzbudivým mottem, zahrnuje i prostor na vypsání "TĚŠENÍ" a "SLAVENÍ". Do "chlívečku TĚŠENÍ" si můžete vypsat, čeho se daný měsíc nemůžete dočkat... Že něco vykvete... Že konečně něco dobrého k jídlu zase poroste... Že bude jinak vonět vzduch nebo zářit denní světlo... Že budete běhat bosky nebo že se naopak zachumláte pod peřinu... Že pojedete na výlet nebo rovnou na celou dovolenou... No, a do "chlívečku SLAVENÍ" si můžete vepsat všechny svátky a narozeniny, na které byste neměli zapomenou, důležitá výročí, svatby a oslavy, na které jste dostali pozvání, všechna představení divadelní sezóny, na která máte lístky, termíny oblíbených festivalů, a tak...♥

Jeho cena je 670 Kč za kus. Kromě jednoho poetického roku tím získáte i 13 tisků k zavěšení, jakože za zarámování rozhodně stojí. (A dle vašich zkušeností, než se pak zase někdy "dokopu" udělat další kalendář, klidně ho můžete "točit" i tři roky po sobě, že jo...) Připomínám taky, že kdybyste si chtěli pořídit jen jeden z obrazů na grafickém papíře, bude to možné, a to za cenu 350 Kč za kus. (Motiv bude vytištěný stejně jako kalendář, a bude ho možné tedy zarámovat i jako obdélník, a po ustřižení i jako čtverec. Tisky budou signovány a číslovány.)

Kalendářů nechám natisknout 60 kusů, k prodeji jich bude 50. (10 kusů si nechám pro soukromé účely.)

Vy, co mě sledujete dlouho, tuhle "hru" už znáte. Tentokrát potřebuji 20 předplatitelů, kteří mi dají důvěru a kalendář si předkoupí. Prostě mi napište na email, že máte zájem, a až vás bude dostatečný počet, vystavím faktury, a až se sejde potřebná suma, kalendář nechám natisknout, a rozešlu ho do vašich domovů... Jak dlouho tento proces bude trvat záleží na tom, jaký zájem o kalendář projevíte... Pokud vás bude více než 20, zlobit se samozřejmě nebudu, protože se mi aspoň začne vracet energie lednových dvanáctihodinnových, často i noční šichet. V pravém panelu je počítadlo, abyste měli představu, kolik předplatitelů ještě sháním, a kdy se tedy případně můžete těšit na svůj kousek...





A ja už i vím, kam si ho pověsím...♥


















10 komentářů:

  1. Jo takhle vypadá! Já čekala víc malých obrázků - z příspěvku, kde byly vždycky fotky kolem každého obrázku. Tohle je lepší, to je krásný.
    Připadá mi, že se ti povedly všechny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Liško, díky! Koláže jsem dělala spíš pro atmosféru, a taky abych mohla publikovat obrázky a nemusela přes ně dávat nějaký vodoznak nebo něco podobného. V těch kolážích jsou malinké... Jinak jsem od začátku chtěla, aby vyzněly hlavně samotné ilustrace. Jsem moc ráda, že se Ti líbí, protože já jsem s nimi taky spokojená. Tenhle proces jsem si opravdu užila, ničím jsem se neomezovala, a dala do nich všechno, co je pro mě důležité. Takovouhle tvůrčí radost by si měl občas dopřát každý:-). P.

      Vymazat
  2. 💓💓💓rozhodně, ale určitě ho chci 🌷🌷🌷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Leni...♥ Moc prosím o zprávu na email, aby se mi to pak lépe dohledávalo, díky! P.

      Vymazat
  3. Nádhera, jeden si zamlouvám, prosím. :)))). L.

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, mala by som aj ja záujem, ale potrebujem časovú predstavu a predstavu v eurách.
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, časově Ti to zatím opravdu nedovedu říct. Ale i po předprodeji mi stále zbyde 30 kusů kalendáře, které budu nabízet po celý zbytek roku, dokud se nevyprodají, takže máš zatím myslím dost času si to nechat projít hlavou. Jestli jsem počítala správně, v eurech by to vyšlo i s poplatky apoštovných na cca 35 euro. P.

      Vymazat
  5. Pěkně se to odpočítávání blíží ke konci. :) Já bohužel nemám nafukovací byt, tak doufám, že bude i mini velikost jako čtvercové pohlednice, jak jsi psala někde dřív. A možná pro jeden samostatný obrázek se ještě místo v bytě najde, uvidíme. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daško, taky mám radost, je to pro mě velká odměna, když se práce, do které jsem toho hodně vložila, líbí i dalším lidem... Grafiky budou určitě, a pohlednice taky, jen to všechno musím řešit postupně...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!