Střapatci

neděle 11. listopadu 2018
Odevšad se na mě valí příspěvky, jak se prodejci chystají na Dizajntrh. A tak jsem ze všech těch krásných výrobků chytla nerva (sakra, to bude konkurence!), že já nechystám nic, protože už mám vlastně dávno nachystáno, a začala jsem se chystat aspoň na akci následující v Písmodílně. A protože je to přece jen ještě za dlouho, zkouším zatím věnce bez zeleného, z větví a se suchými dekoracemi, které by i za dva týdny měly být pořád stejně hezké, a pak samozřejmě vydržet až do Vánoc...

Přiznávám svůj ústupek z ekozaměření vstříc estetice. Zapojila jsem bílý sprej, protože bílé větvičky ve věncích vypadají naprosto peckovně, což? No, tak pak do té Ostravy hlavně přijďte, a všechny je kupte, protože co já budu jinak dělat s tolika věnci, to fakt netuším... (Leda mě napadá... Ve vchodě máme 24 bytů... No... Tak bychom měli aspoň nejnazdobenější paneláček ve městě, že jo...)













4 komentáře:

  1. Vypadají všechny krásně! Dnes jsem byla také na lovu, těším se, až bude volná chvilka.:-) PS: s tou bílou to má šmrnc! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju moc, a příjemné motání přeju...;-) P.

      Vymazat
  2. Jů Peťul ty jsou krásné! A mně se stejně nejvíc líbí ty tvoje puntíkaté ořechy :) Mimochodem z těch červených větví jsem se snažila udělat věnec loni...vlastně ne věnec, snažila jsem se ty větve jen svázat rovně a do nich zapíchat vánoční svíčky...nedopadlo to, svíčky skončily na talířku vedle :D Jsi prostě šikulka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli Tě to, Blani, uklidní, tak já takové ty rovné vazby taky moc neumím... Asi bych nedala jen ty červené větve, ale použila bych i nějakou podkladovou hmotu. Puntíkaté ořechy vládnou aranžerskému světu:-D. Díky moc:-* P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!