Jaké bylo (pracovní) září?

pondělí 17. září 2018
Když jsem s koncem srpna dospěla i ke konci seznamu zakázek, říkala jsem si "ajaj", co já budu do té dovolené dělat... A nakonec to uteklo jako voda, velmi příjemně a nenásilně, celou dobu jsem pracovala, a šlo mi to moc hezky. Udělala jsem tři leporela, dvě svatební, jedno k narození mimča; jeden obraz na zakázku; svatební přání na míru; nějaké malované krabičky, které jsou ale už pod stromeček, takže vám je neukážu všechny; dokončila a odevzdala jsem letošní poslední židličku; a pomalovala komodu, což by byl asi zatím největší kus, který jsem kdy zdobila, kdybych ovšem nemalovala před dvěma lety ten obří betlém, že... Vylouplo se i několik nových vánočních motivů, a dokonce jeden narozeninový. (Váš zájem o ně mě velmi těší, slibuju, že na začátku října vše odešlu do tiskárny, a brzy budou pohlednice, přáníčka i plakáty k zakoupení...) Taky jsem umotala pár kytic a věnců na zakázku, a dokonce se mi podařilo vypsat podzimní workshop, který se k mé velké radosti uskuteční. Zbývají 4 volná místa. Kdybyste se chtěli připojit, mrkněte sem do události, kde najde "co a jak".

Zbývají mi poslední dva pracovní dny do odjezdu, a já jsem se dnes rozhodla, že nebudu nic lámat přes koleno, a plynule přejdu do odpočinkového modu. Mám tady poslední zadání, na které jsem skoro zapomněla, a které nehoří, takže na něm pomaličku polehoučku pracuji, a dokončím ho klidně až po návratu. Nechce se mi za každou cenu potit nový motiv, zvláště pak když je to přesně tak, jak jsem předpokládala (jupí), a na říjen se mi už pomalu skládají krásné vánoční objednávky. Inspirace bude potřeba, abych firemní novoročenky zvládla i letos udělat originální a netuctové.

Netuším, jaké bude během naší cesty připojení, a zda bude prostor a nálada cokoliv sdílet. Spíše se "ohlásím" zase až ze svého místečka doma u počítače.  Mě moc psaní příspěvků a upravování fotek přes mobil neba. Mějte se tu tedy zatím moc krásně!




4 komentáře:

  1. Oringličko, užijte si to s Tomem úplně maximálně. Škoda, že jsi tak daleko... Mám doma starou lavici a židličky k renovaci. Sama to nikdy neudělám tak dokonale, to umíš jen Ty:-) Ester z Olomouce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ester, ale uděláš to po svém...;-) Podaří-li se, a není to vůbec jisté, že mě vyberou, mohla bych být v půlce listopadu na prodejní akci v Olmiku. Moc ráda Tě poznám osobně! Jen tu lavici a židličky neber...:-D Díky moc za přání, užijeme...;-) P.

      Vymazat
  2. Ahoj Petro, svatební přání je úžasné,jak dokážete z tak málo info vytvořit něco tak krásného. Moc děkuji a přeji pohodovou dovolenou.Uz se tesit na další povídání a kouzelné věcičky ve Vašem blogu. Zdravím Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, jsem ráda, že jste spokojená, a věřím, že udělá radost i novomanželům...;-) Díky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!