Krkonoše 2018

pondělí 9. července 2018
Krásně bylo... A ještě bych klidně brala týdenní nášup! Jesenný - lenošení - čtení - Navarov - koupání v Kamenici - procházky za humna - kamarádi - rodina - Jablonec nad Nisou - krásné grafické papíry jako suvenýr z cest - rozhledna Štěpánka - mňamky k obědu - Harrachov - Čertova hora - obří skokanské můstky - Mumlavské vodopády - dlouhé večery u vína a ohniště - na koupák na točené - lanovka - Sněžka - Luční bouda - Pec pod Sněžkou - Dvůr Králové - a domů... Moje touha po chaloupce s modrými okny zase o kus poporostla... 






P.S.: Jak je vidět, moje pracovní morálka po návratu z dovolené je "příkladná"...
P.P.S.: Uklizeno, vypráno, postel ve svěžím kanafasu, čerstvá kytice na stole, blbostičky s fotkami provedeny, teď už se jde fakt robit!
P.P.P.S.: Nikdy bych neřekla, že budu děsit svět svou fotkou v plavkách, ale tohle se vážně nabízelo.
P.P.P.P.S.: Plameňák proto, že jsme se po cestě domů stavili do Dvora Králové, a moc se nám tam líbilo... Na to safari se prostě jednou musíme podívat!

9 komentářů:

  1. hihi, ty blbůstky malované jsou povedené. :) A ta mořská panna je přímo k sežrání. :) Tak šup, šup do práce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to ztuha, ten návrat do pracovního režimu...:-) Jakože by si někdo upekl mořskou pannu jako kapra, jo?:-) Člověk si ze sebe musí umět udělat srandu, no ni?;-) Díky! P.

      Vymazat
  2. Mořská panna je fakt povedená. A na té fotce s mužem máš oči jako moje babička na fotkách zamlada. Až mě zamrazilo... Vždycky jsem přemýšlela,že mi někoho děsně připomínáš...až teď mi to docvaklo. Podobou jen malinko..ale ty oči... :-) Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme pak měly společnou babičku, protože čím jsem starší, tím víc mám pohled jako babi Anna. Taky se občas až polekám, když tu podobu vidím, a uvažuju, jestli jsem to vůbec já...:-) Mám zkrátka babiččiny oči, ať už té, či oné...;-) Díky, Ivi! P.

      Vymazat
  3. Pre mňa krásne, moji milí:-)
    S Milom a s mojou 30 materskou (vojnou:-)) finišujeme, Milo odchádza pracovať a žiť do autistckej komunity na farmu a na týždňovky, takže bude stále náš:-)
    Naďka sa prehupla do záverečného bakalárskeho roku na archeológii a teraz praxuje, takže máme aj jej muža, aj jej psa ,,na krku,,:-), takže len les a pes(y) a práce na dvore a záhrade.
    Jerguško a Dorotka na vlastných nohách, jeden aj vo vlastnom byte a druhá stále v Londýne:-)
    Nový psychológ Janíka nás vraj koncom mesiaca osloví, vraj skôr ako ho presunú do uzavretého ústavu....
    PS: Chystám Ti darček:-) Pozdravujem!!
    Alena V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, tak ráda jsem si přečetla, co je u vás nového! Tohle mě mrzí na virtuálních přátelstvích, že nemůžu na půl hoďky zaskočit na kafe, abychom probraly, co se nového událo. Kdybys věděla, kolikrát jsem si říkala, že Ti napíšu email! A to si fakt nevymýšlím. Jenom jsem teď u kompu více, než by se mi kolikrát líbilo, tak od něho spíš utíkám...
      Všechny u vás moc pozdravuj, a ať se vám daří!
      P.S.: Ty a Tvé vzkazy jsou nejlepší darček...;-)
      P.

      Vymazat
    2. Ďakujem:-))
      Moja nová adresa:
      alenydom@gmail.com

      Vymazat
  4. Já tu oblast miluji..nejvíce mi přirostla k srdci Malá Úpa...jen ta Snězka ach jo....snad nám nikdy nezavedou lanovku na Lysou..i tak už není to co bývala...ještě tak před 10 lety to byla srdcová záležitost, ty nové stavby...za mě k horšímu..sluší Vám to. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hřebenovky a vrcholy kolem jsou krásné... Mně Lysá k srdci nikdy nepřirostla, asi že nejsem od mala zdejší, a znám už ji jen z posledních let... A děkuju moc, léto má blahodárné účinky...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!