Vypnout

pondělí 7. května 2018
Tak přesně to jsem dost potřebovala... Internet, počítač, hlavu... Les, nejlepší ateliér. Plechový hrnek, nejhezčí váza. Nohy špinavé od běhání bosky, nejstylovější pedikúra. Spálený nos, nejslušivější makeup. Čas nejpomaleji plyne, když se nic nemusí, kafe nejlíp chutná pod šeříkem a modrou oblohou... Jenom ten Matyldin úprk do lesa bych klidně vynechala. Chvilku jsem si fakt myslela, že máme po kočce. Pomsta za návštěvu čítající dětské osazenstvo. Trucounek jeden... A ty kytice, co lze teď vykouzlit? Naprostý zázrak! Májové kouzlo! Letos prostě kopretiny už na začátku května... Neskutečný! V jednom pugétu s konvalinkami a šeříkem... A další krásu vám ukážu třeba zase zítra... Teď už jdu spát, jsem utahaná jak to kotě... Protože les, špinavý nohy, spálenej nos... Však vy mi rozumíte, že? Tak dobrou!







10 komentářů:

  1. Krása Peti, hned zítra si taky uvážu kytici💮🌹🌸💐🌻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně, Baru, teď jsou hotové květinové žně...;-) A děkuji! P.

      Vymazat
  2. Ahoj Peti,komentář nepatří k článku... ale musím moc poděkovat za krásný balíček. Obrázky sluníčka, narozeninové a svatební přání a pohledy jsou kouzelné,mam velkou radost.. díky.Alena že Řevnic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, děkuji moc za zpětnou vazbu, a moc přeju, ať to všechno dobře slouží a dělá velkou radost!♥ P.

      Vymazat
  3. ......,,Larvy" jsou fakt kouzelné!! Obě.......Laděnka už je krásně usměvavá.....a Toníčka jinak neznám...jsou to pusinky, vůbec se Matyldě nedivím, že žárlí :-) MAT.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má se přidat do gangu, potvůrka jedna...:-) A máš pravdu, jsou to pusinky pusinkovaté...:-) P.

      Vymazat
  4. Dýchá z těch fotek nesmírná pohoda. A Matynka je teda číslo, hlavně že je zpátky, uf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to moc fajn...:-) To místo má fakt úžasnou energii... Úplně o vidím, jak by přiletěla sova, drapla by ji, chvilku by ji táhla po zemi, protože Maty je těžká váha, a pak... by si ji dala do hnízda jako další sovu:-D. Pěkně uřvanou... Samozřejmě si z toho dělám legraci, naprosto nechápu, co to toho našeho gaučového posránka napadlo prchat zrovna do lesa. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!