Brouci a Spižírna!

sobota 12. května 2018
To mám ale krásně skandální titulek, že? A přitom takové veskrze poetické obrázky vám dnes budu nabízet... Občas mi při navrhování jako vedlejší produkt zbudou motivy, které by byla škoda jen tak odložit a nepustit dál do světa. To je třeba případ broučků, které byly jedním z návrhů na logo pro jednu školku. Do dalšího kola sice broučci pokročili, ale v jiném rozložení a barevnosti. Takže tento "věnec" zůstává mně a vám... No, a občas vytvořím motiv, nad kterým zadavatel váhá, a mně se naopak líbí tak moc, že se rozhodnu ho neprodat, a nechat si ho do vlastního portfolia. A to je právě případ Spižírny... 


Tak nejdřív Broučci... Zatím se nemůžu rozhodnout, jestli je nechám natisknout s nápisem nebo bez. I samotné heslo mi dalo zabrat. Někdy mi to správné motto skočí do hlavy hned, ale tentokrát se tak bohužel nestalo. A tak jsem použila jen "Broučku". Říkám si, že takový pohlednice se dá použít pro prťavce i z lásky... Kamarádka měla super nápad, že by se jí broučci líbili jako potisk na látkovou plenu. Nevíte o někom, kdo něco takového vyrábí a měl by o motiv třeba zájem? Jo, a kdyby se vám broučci líbili, můžu je nechat natisknout i jako plakát 30 x 30 cm... Pohlednice bude za 40 Kč, plakát 250 Kč.


Dalším motivem je Spižírna. Oni se teda ještě úplně nerozhodli, že si ilustraci nevezmou, zato já se natuty rozmyslela, že jim ji nedám, cha... Vám ji ale nabídnu s radostí! Vím, že na PFka je ještě brzo, ale tak abyste věděli, že něco takového budu tisknout. Opět jako čtveratou pohlednici. 

Co ale klidně může být aktuální hned je obraz, který pro vás z tohoto motivu můžu vytvořit. Jako dárek k narozeninám, ke svatbě, k výročí... V "lahvičkách" je prostor celkem na šest vašich fotek, a kromě fotek můžu zakomponovat i různá jména, data, hesla... Obraz můžu nechat i natisknout, a potom počítejte s dobou dodání 2 - 3 týdny; nebo poslat v elektronické podobě. Můžete si přát pestrou retro barevnost nebo i "naši" laděnou do modra... Formát 30 x 30 cm.

Z tohoto motivu vám můžu vytvořit i rodinné PFko, zpracované na úplně stejném principu jako jsem výše popisovala obraz... 

Cena za natištěnou pohlednici bude 40 Kč. Zpracování osobního obrazu či PFka nabízím za 1000 Kč. V případě obrazu je tisk jednoho kusu v ceně, u PF počítejte ještě s náklady za natisknutí. Elektronická verze je samozřejmostí. Výhodou takového plakátu je, že ho můžete nechat natisknout ve větším počtu, cena dalších tisků je 30 Kč za kus.


P.S.: Odstřihla jsem se od Bloglovin, což je zpráva pro ty, kteří mě skrze něj na blogu navštěvují. Je mi to líto, ale nechce se mi používat program, kterému nedůvěřuji.
P.P.S.: Tak jsem zjistila, že se můžu odstřihnout jako uživatel, ale blog odhlásit nemůžu, zajímavý... To mi dost nevyhovuje, protože se mi opravdu nelíbí, že Bloglovin vůbec nekontroluje falešné a spamové profily...

14 komentářů:

  1. Já bych spíš dala - dobře uložené okamžiky štěstí..to uležené mi zní jako opak čerstvého prostě nedobré,ale to je můj problém. Jinak moc krásné!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovo uložené dle mého mínění nese trochu jiný význam, který se k motivu příliš nehodí, ale pokud by "uleželé" nevyhovovalo, dá se vyměnit, jakožto i celá věta:-). Díky za postřeh i pochvalu. P.

      Vymazat
  2. Ahoj Peti, jako vždy to máš moc hezké. Až je mi trapně to pokaždé chválit. co se týče tisku plenek, zkus jinou Petru Plemlovou - www.unuo.cz, navrhuje i vlastní látky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti opravdu trapné být nemusí, pokud nepovažuješ za trapas, že mi každou pochvalou uděláš nehoráznou radost...;-) A díky za tip...;-) P.

      Vymazat
  3. Broučci jsou úžasní a s nápisem se mi obrázek líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti to je parádní, broučci jsou roztomilí a nápad na spižírnu se mi líbí moc! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Broučci - bez toho nadpisu jsem v tom byla nějak ztracená, říkala jsem si, proč lezou dokola :-)), asi že ve školce musej... a jak tam bylo vepsáno to slovo uprostřed, pro mě to chytlo význam a uklidnilo mě to. Takže za mě rozhodně s nápisem uprostřed!!

    Spižírna je super nápad! S těma fotkama je to bezva a jako PF taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D To už se asi moc neprovozuje, takové to povinné korzování po chodbě, natož ve školce, a ještě soukromé...:-D Brouci proto, že se školka jmenuje Beruška, a mají tam oddělení... Mravenečky, světlušky... No, a kruhový tvar, aby uvnitř mohl být název, a že se to dobře používá na razítka, a tak prostě... To se mi líbí na zakázkách, mně by v životě nenapadlo kreslit brouky... Jako přání asi teda fakt použiju s nápisem...;-) A děkuju moc! P.

      Vymazat
  6. Musím napsat, že spižírna je bezvadnej nápad! A v té modré je moc pěkná :o) Jinak broučci určitě s nápisem ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, děkuju moc...♥ Broučky už jsem poslala do tisku s nápisem, někdy je fakt bezva se poradit...:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!