Rozkvetlá (a pozvání na květnové akce)

pátek 27. dubna 2018
V pondělí jsme došily mé nové šaty. Lněné, rozkvetlé, překrásné. Věděla jsem, že na dnešek budu vázat kytici, která bude vypadat, jako bych ji tvořila podle vzoru z látky, tak jsem s dokumentováním posečkala. Pestrá dubnová kytice obtisknutá do blankytného nebe... Ach... A měla jsem recht, sluší jim to spolu. O focení na mně jsem se už raději ani nepokoušela. Džbánek  a ramínko to jistí...

P.S.: Letos mi navrhování vánočních motivů opravdu nejde. Chci si užívat jaro! Nejraději bych celé hodiny seděla s tváří nastavenou slunci, a nedělala nic, nepřemýšlela, netrápila se, jen existovala...

P.P.S.: Pokud se v květnu chystáte na svatbu či oslavu narozenin, budete mít hned dvě super příležitosti pořídit přání, kytku i dárek na jednom místě...

18. - 19. 5. na SDÍLKU v Porubě. Budeme mít ještě s Ančičákem - kvítí v pryskyřici, laf trivia a Dyboart pronajatý parádní prosklený box, který zaplníme frýdecko-místeckým uměním...♥ Jedná se o pátek a sobotu, takže ideální doba nakoupit na víkendovou oslavu... Plakáty přímo v rámu, ke Květinářkám vyladěné květinové šperky, k tomu voňavý pugét... Ráda bych totiž na každý den připravila i pár vazeb. Moc se těším na setkání s vámi. Ostraváci, dorazíte?

24. - 25. 5. na Femme Artale ve Frýdku. Zatím neznám detaily, ale akce se bude konat na stejném místě jako vloni, tedy ve staré slezanské budově kousek od autobusové zastávky Na Veselé. Ve čtvrtek a v pátek, od tří do osmi... Stejné osazenstvo jako v Porubě, a mnozí další skvělí prodejci navíc! I tady bych ráda kromě plakátů a přání otevřela své minikvětinářství, tak se stavte.



8 komentářů:

  1. šaty jsou parádní, chtělo by to ještě fotku na majitelce. Taková kytka by mi udělala velkou radost, kytek moc nedostávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ne... Vážu si je sama...:-D Naučím, chceš?:-) Fotku na majitelce, až se najde nějaký fotograf dobrovolník...:-D Děkuji♥. P.

      Vymazat
  2. Krásné - šaty i kytice :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hned bych si šaty oblékla,vzala kytku do náruče a běžela bosky loukou....:):)
    Dneska jsem celý den makala na zahradě,všechno bolí a tak nikam nepoběžím!
    pěkný večer
    db

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsou ozkoušené, je v nich moc příjemně! Musíme trochu upravit rukávy, ale jinak super:-). Já chrchlu, smrkám, v krku drát, takže taky nikam neběžím...:-D Děkuji! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!