Triptych

sobota 3. března 2018
Tak na tyhle tři obrazy jsem fakt hrdá. Líbí se mi, a to že dost. Protože prostě moje oblíbené téma, moje oblíbená barva... Budou se mi těžko prodávat, těžko... Věčný rozpor. Chcete, aby se líbily, protože potřebujete pokrýt praktické životní náklady... A vlastně o ně zároveň nechcete vůbec přijít... Navíc, každý, kdo tyhle tvořivé síly umí trochu "ovládat", a disponuje jimi, a chápe je..., tak moc dobře ví, že tohle se nedělá. Takový náhlý výdej tvůrčí energie, to s jedním fakt zamává. Jsem úplně rozhozená. A nejsem si jistá, že zrovna Praha je místo, které mi "udělá dobře". Uvidíme! (Uvidíme se?) Ach, jak já si dnes tváří tvář velkoměstu užila naši tradiční procházku za město, se zastávkou v úplně ošklivé místní knajpě, kde čepují to nejlepší pivo... Děcka, já jsem asi fakt úplný asociál! 

P.S.: Kdyby se vám některý z kousků líbil, zarezervuji, dejte vědět max během zítřka. Potom budou k dostání přímo na místě výstavy až do konce března... 









12 komentářů:

  1. Krásný večer,modré obrázky do kulata jsou boží...a mají moc pěkné rámečky.
    Petro v jaké kavárně se to bude všechno odehrávat,pořád jsem spřádala plány jak se přijet podívat na ten kočičí klan,ale zdá se,že to nevychází (snad jednou,snad někde).
    A další rána mě čekala v Zahradě na niti...myslela jsem si,že mám pileu a že jsem děsně šikovná,když jí tak dobře a snadno množím..a dneska jsem zjistila,že mám peperomii raindrop.Člověk se pořád učí.
    Musím tedy říct,že si jsou hodně podobné,jedna má listy kulaté a ta druhá malinko do špičky(možná do srdíčka?).Ale i tak...zajišťuji spojku v Praze a jestli máš zájem o pileu nepileu,pokusím se jí doručit.Ty víš,že na spojky jsem machr:):)
    Měj se fajn a ať se daří
    db

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, bude to v Kavárně Kočičí v Karlíně. Mně je to celkem jedno, jestli budu mít pileu nebo nepileu, krásné jsou obě:-). Jenom jestli teda můžu poprosit, asi to necháme na nějakou jinou příležitost. Mám trochu strach, že bych ji při všem tom cestování a přesouvání po Praze zlikvidovala... Ráda si na ni počkám. A děkuju moc! P.

      Vymazat
  2. Jsou nádherné...kéž by je koupil jeden člověk..nechcete se pustit i do ptačího tematu :-) Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč by ne:-). Až mi zase naskočí mozek, tvůrčí energie se ustálí na normální hladině, a ruce přestanou stávkovat, ráda zkusím i nějakou ptačí "lunetu":-). A ano, slušelo by jim to moc, pospolu...♥ Děkuji! P.

      Vymazat
  3. Opravdu jsou krásné všechny, ale ten kočičí se mi líbí obzvlášť.☺ Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Ali. Já se asi ani nedokážu rozhodnout, který je můj favorit...:-) P.

      Vymazat
  4. Peti jsou nádherné! Mimochodem nejsi asociál sama...já se vždycky nejvíc těším, až za sebou zabouchnu dveře od bytu a nebudu muset nikoho vidět :) Nechť se výstava vydaří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Blani! Budu s tím muset něco dělat. To nejde, abych byla pokaždé úplně vyřízená, když vytáhnu paty z domu...:-) P.

      Vymazat
  5. Jsou nádherné všechny tri a jiz netrpelive cekam na zpravy z vystavy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné jsou všechny! Jak ti to dopadlo? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to velmi, velmi náročné, ale určitě taky moc krásné a smysluplné...;-) Brzy napíšu...:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!