Všechna PF 2018 pěkně pohromadě...

sobota 23. prosince 2017
Letos to byla úžasná PFková smršť! Děkuji všem, kteří ve mě vložili důvěru, a mohla jsem pro ně novoroční kartičku udělat. 

SONNENTORU. Že jsem pro ně mohla navrhnout další motiv, zvířátka v rostlinném věnci, který kvete od jara až do zimy... Nebudu přehánět, když napíšu, jako moc pozitivně  mi tato firma popostrčila pracovní život. 
Nakladatelství Smart Press. Všem dámám, které pro nás připravují úžasné knížky, v čele s Olgou, která mi PF zadala. Zachytila jsem je u malovaného stolu, který je odrazem skutečného masivního, u něhož se všechny rády schází, a zkouší všechny ty dobroty, které dále šíří do světa ve svých graficky nádherně zpracovaných kuchařkách...
Spolku Poběžovice-Ronsperg, z. s. A především milé Janě, která se skrze spolek snaží zachránit místní zámek, a vdechnout mu zpátky život. Jana je pro mě ztělesněním entusiasmu i altruismu, a tak trochu zjevením v tom nejlepším slova smyslu.
CAMPANĚ - Mezinárodní Montessori škole a Montessori centru, s.r.o. A všem skvělým lidem, kteří tuto školu budují. I za možnost být toho všeho tak trochu součástí.
Radce Vaculíkové. Krásné paní kosmetičce, uvnitř i zvenčí, která se nebojí investovat i do krásy malované.
Autu Volf. Že myslí na své zákazníky, a chce je obdarovávat smysluplnými firemními dárky. A že ty dárky mohou tvořit výtvarníci a drobní producenti, žádné masovky... A hlavně úžasné Veronice, která to všechno vymyslela a zprostředkovala. 
ADAM - Autistické děti a my, z. s. A Kateřině, která mi dala toto krásné modré zadání. Trošku mě mrzí, že motiv dále nedostal příležitosti společnosti pomoci skrze katalog PF, do kterého byl zařazen, věřím ale, že se investice do něj časem vrátí.  Však my to s Katkou ještě vymyslíme...

A když jsem v tom děkování... DĚKUJI, opravdu a upřímně, každému, kdo si u mě koupil třeba jen jednu pohlednici... Za podporu, milá slova, nápady, kam bych se mohla posunout... Že tu se mnou jste, že se vám to líbí, a že mi fandíte. 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!