PF pro Sonnentor

neděle 17. prosince 2017
Že u nás bude letos pár dárečků od Sonnentoru asi nikoho nepřekvapí... Ale snad pro vás bude milým překvapením PFko, které jsem pro tuto firmu měla možnost připravit. Když jsem vloni touto dobou vyhrála se sluníčkem soutěž, byla jsem štěstím úplně bez sebe, nebála bych se to nazvat pravým vánočním nápadem. A to jsem ani zdaleka netušila, jak moc mě kontakt s touto firmou bude těšit celý rok... Nejdřív úspěšný a oblíbený čajík, pak krásný hrneček, vrcholem byla návštěva přímo v Čejkovicích, a teď čerstvá spolupráce - novoroční přání.

Abych vás nezmátla, obrázek v obchodech na čajové krabičce nenajdete. Jedná se o takový kartonový návlek na pyramidální čaje, který firma dává jako vánoční a novoroční přání k čajíkům. Hezký nápad, co? (Ale třeba když někdo dostatečně zalobujete, bude časem i nějaký ten čajík, jůů, to by se mi líbilo...)

"Od jarních květů až po první sníh, ať u vás celý rok zní radost a smích. Váš Sonnentor." A já se k přání přidávám - Vaše Oringle.




8 komentářů:

  1. Nedávno ke mně přišla kamarádka s vaším sluníčkem na tašce - a s krabičkou čaje - taky jsem v Luxoru na Václaváku mezi dětskými knížkami natrefila na Zakletý zámek - jste úžasně úspěšná, Petro. Hodně štěstí na vaší cestě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panejo, to se tak hezky čte... Děkuju moc. A je potřeba si to připomínat, kolik práce za člověkem zůstalo...;-) Opravdu díky! P.

      Vymazat
  2. Péťo, skvěle. Moc mě baví sledovat tvou cestu a radují se s tebou z každého takového projektu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc milé, Silvi, děkuji:-* Já mám pak radost dvojnásobnou, když ji se mnou někdo sdílí...:-* P.

      Vymazat
  3. Vytkala si to trpezlivo, každú čiarku, ako tie Tvoje rastlinky a kvietky, stebielka a lístky, nenápadné aj tie dekoratívnejšie vo vienočku, v celok čo obživne:-)
    A ja sa vždy celkom pohnem vo vnútri...:-)
    Gratulujem, požehnávam, myslím na vás!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, jsem na věneček náležitě hrdá, celý koloběh roku v rostlinkách...:-) Děkuji moc:-* I za to vnitřní hnutí, že to takhle dokážu, to je radost...:-) Měj se moooc krásně! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!