PF pro nakladatelství Smart Press

úterý 19. prosince 2017
A ještě poslední PF bych vám letos chtěla ukázat... To pro nakladatelství Smart Press. Této spolupráce si taky obzvláště cením. Díky Kuchařce pro dceru jsem se naučila vařit spoustu věcí, knihy Prsatý muž a zloděj příběhů nebo Mluviti pravdu řadím ke své oblíbené četbě, a ani půvabné kousky od Denisy Bartošové bych neměla opomenout... A páni, já jim letos mohla udělat vánoční kartičku! Jiskra přeskočila oboustranně, spokojenost proběhla na všech frontách, a tak, třeba až bude ta správná konstelace hvězd a okamžiků, spolu vymyslíme i něco dalšího... Že se zázraky dějí, to už všichni víme, že jo?

Tak. A já už jsem letos asi vymyslela všechno, co jsem vymyslet mohla... Nakreslila, co jsem nakreslit měla... Dokázala, co mi bylo dovoleno dokázat... "Odplouvám" k salátu, polévce, vánočnímu punčování, a domácímu papučování... Cítím, že bych měla nechat nápady k zrealizování řádně uzrát, a pustit je na papír v tu správnou chvíli. Krouží mi jich v hlavě tolik, ale ještě se jim nechce ven... I těch pár dnešních písmenek ťukám déle, než je obvyklé... Totální sváteční zpomalení. Omlouvám se všem, kteří neví, kam dřív skočit, rozhodně nechci provokovat, ale jsem upřímně ráda, že se mi šílený předvánoční blázinec letos vyhýbá. 



13 komentářů:

  1. Krásné PF, pěkně "šťavnaté" :-) Tak krásné punčování, papučování, polévkování a ... prostě krásné Vánoce, Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa tiež predvianočný blázninec vyhýba (stačí mi ten náš:-)).
    Obrázoček je taký pekný, páčilo by sa mi potom budúci rok takto nejak zväčšniť našu rodinu:-)
    Fáza, ktorú máš je pre tvorbu najdôležitejšia, pekne zrej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, dnes dočerpána spousta tvůrčí energie na krásném koncertě...;-) Zvěčním ráda:-* PDěkuji, Ali! P.

      Vymazat
  3. Milá Petro, mockrát díky za úžasné pdfko a milou spolupráci. Přejeme Vám i Vašemu blogu krásný nový rok, hodně ispirace a energie pro to, co děláte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pdfko, aj jpgčko... To je milé a vtipné, ty mobilní překlepy...:-) Já děkuji za příležitost a přání, které se snad vyplní...;-) Krásné svátky! P.

      Vymazat
  4. Peti, je moc krásné! Užívej si zasloužené pohody. Pa:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci, a přeju taky tak...;-) (Ozdobičky vypadají na stromku překrásně!) P.

      Vymazat
  5. Tím jsi to "zabila" Petí! :-). PFko je krásné! Moc! Užívej pohody, odpočinku, čerpej síly do dalších radostí... Láskyplné vánoce ze srdce přeji, a těším se z příležitosti osobně Tě poznat! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaňul, jsem nepoučitelná, kdybys jen věděla, jaký to byl nakonec poslední dny šrumec...:-D Děkuju moc:-* P.

      Vymazat
  6. Milá Petro, jsem ráda, že se Vám tak daří...přeji Vám pohodové svátky a vše nej v roce 2018..a těším se na vaše další úspěchy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, sice nevím, komu poděkovat, ale i tak moc děkuji, že to se mnou všechno sdílíte...;-) Krásné svátky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!