Uplynulý týden (s) obrazem...

neděle 27. srpna 2017
...a to doslova... U Toníčka v pokoji už visí zvířátkové plakátky, a moc jim to tam sluší. I s obrázkem, který Tonda dostal k narození, jim to ladí... Do naší domácí galerie přibyl Námořník pan Kočka. Už v tom tedy visíme spolu, bok po boku, rám vedle rámu. Krásně se nám ta galerie rozrůstá. Za chvíli úplně dojde stěna! Těší mě, že jsem s plakáty z cyklu "Na dvorku" i "Květinářky" šla na poštu tento týden několikrát. Kéž bych se mohla kouknout, jak jim to sluší u nových majitelů! A tento týden jsem mimo jiné pracovala i na dvou originálech. Jeden udělá radost novomanželům, druhý oslavenci ke kulatinám. Oba shodou okolností poslouží i jako přání, jehož součástí je obálka na penízky nebo poukaz... Penízky se využijí, poukaz vybere, a obraz zůstane jako milá vzpomínka... A jak začnu týden příští? S dalším rodinným plakátem... Jak mě to těší, zaznamenávat vaši rodinnou historii, důležité okamžiky, věci, které jsou pro vás nenahraditelné... Už jsem se zmínila, že mám práci snů? (Tento týden jsem to nahlas a s nadšením vyslovila nejmíň třikrát...)


4 komentáře:

  1. Teším sa, keď vidím ,,moje,, zvieratká, tiež už potešujú malého chlapčeka-synovca mojich mladých, len zaja som si nechala a pozerám, že som si mala nechať mačice:-)
    Krása!
    Ja som ,,ramovala,, obrazy-zákutia tabuľovkou v spálni a v kúpeľni!
    Tak sa teším, objavila som už tú pravú vecičku pre teba a musím vymyslieť ako ju zabaliť a pošlem!
    Všetko u mňa pomaly, až nekonečne dlho:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, kdeže je ,,zebrička,, teraz....
      Tento rok vo mne prevláda nad únavou vďačnosť, inšpirovaná tvojim dekorovaním k sviatkom a oslavám, dávam dokopy 30 výročie sviatosti manželskej...času dosť, možno využijem aj tvoje krásno-služby:-)

      Vymazat
    2. Necháváš věci uzrát, tak to má být...;-) A radost mi děláš neustále, každým vzkazem, Ali...;-) na zebru jsem koukala, neboj, sleduju...;-) P.

      Vymazat
    3. Už je na čiernej stene v SPÁLNI:-)

      Vymazat

Děkuji za komentář!