Už to ani nedokážu spočítat...

pondělí 31. července 2017
... kolik květin týdně uvážu... Stále je příležitost... Pro kamarádku s miminkem, pro kamarádku do nového bytu, pro neteře, aby se měly o co hádat... (To takhle uvážete tři pugéty, ony se doštěkají o jeden jediný z nich, a druhý den po cestě z oslavy stejně musíte uvázat ještě jeden... Nikdy jsem neměla sestru, tak to asi nikdy nepochopím...) Včera na polní cestě se nám Tom smál, že poletujeme od kytky ke kytce jak motejli... 

Ještě nedávno mi připadalo jako strašná fuška uvázat jednu kytici, a teď za chvíli spíchnu klidně tři... Krásný pocit! Co já, doprčic, budu dělat v zimě? A když jsem u toho, říkala jsem si, že bych letos nabídla k prodeji adventní věnce... Takové, jaké dělávám, však je znáte. Z přírodních věcí... A tak dělám malou "anketu". Zajímalo by mě, jestli by byl vůbec zájem, to je jasný... A taky, jaká by pro vás byla přijatelná cena, za jakou byste si takový věnec pořídili (včetně svíček nebo i bez nich...) Případně, pokud sami věnce k prodeji vyrábíte, máte ozkoušeno, jaká cena se vám vyplatí, a pro zákazníky je přijatelná?



10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Znáš tu hlášku z Noci na Karlštejně?:-) "V této požehnané zemi, když víla stoupne na palouk, tak je to dlouho znát!" Tak asi tak:-D P.

      Vymazat
  2. Peti, krása!:-) S věnci sice neporadím, ale z těch Tvých dnešních fotek mám sto...né, dvě stě chutí vzít to dnes s Josífkem někudy kolem pole a taky si něco natrhat. Tak uvidíme, kdo dřív cestou domů uschne, jestli my nebo kytičky. Snad to zvládnem všichni:D...než my se totiž vymotáme z toho panelákového bludiště někam do zeleně...ách jo:-)
    Hezký týden přejeme a máváme z Olmíku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, v dnešním horkém dni bych to raději než polem vzala někam do lesa...;-) Tam by mohlo být i snesitelně...:-) My, naštěstí, ač v paneláku, tak dva kroky do zeleně, to je naprostá paráda...:-) Mávám zpátky do Olomouce, mějte se krásně! P.

      Vymazat
    2. Do lesa jen tak pěšky nedojdem:(, tam se vyvážíme o víkendech autem:D...naštěstí tu máme jednu polní cestičku částečně pod stromama:) Tak my pádíme, sluníčko už je vysoko!!!

      Vymazat
    3. A no jo, já zapomněla, úrodná Haná, samé pole...;-) Tak krásnou procházku a neupečte se! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!