Péefka na druhou

sobota 3. prosince 2016
V "lítém" boji žehlení vs Ježíškova pošta na celé čáře vítězí korespondence... (Za chvíli asi začneme chodit ven v pyžamech, protože nic jiného už ve skříni nebude, ach jo...) Letos jsem poprvé chystala PFka dvě. Jedno soukromé, jedno pracovní... I když to stejně ve většině případů vypadá tak, že do obálky dávám obě... Těší mě, jak mi to všechno letos pěkně odsýpá. Adventní kalendáře se povedly, věnce se povedly, kartičky jsou hotové, zabalené dárky utěšeně přibývají... A hlavně mě nic z toho nezatěžuje, ani nestresuje, právě naopak! 

Včera jsme si udělali radost, a šli do kina na Anděla Páně 2. Úžasná pohádka! Milá, zábavná, vtipná, s naprosto dokonale vystiženou vánoční atmosférou. Fakt se povedla... Potom mě ovšem čekalo mírné zklamání. Těšila jsem se na betlém na náměstí, a on nikde! Respektive, byl zavřený v domečku mimo náměstí, u kostela... To místo by mu docela i slušelo, ale přes dřevěné zábrany nebyl vidět... Utěšuju se tím, že to bylo kvůli davům, a pódiu, a koncertu, a tak... A že při příští návštěvě už bude na svém místě. V úterý jdeme pro změnu na Ziburu, tak to zase omrknu!

Jdu dopsat pár posledních pohlednic. Už jich příliš nezbývá, tak pak už se tomu žehlení asi fakt nevyhnu. Pyžama máme sice slušivá, ale přece jen...


2 komentáře:

  1. Ty jsi ale šikulka šikovná! Taková originální přáníčka, jsou fakt parádní. S šikovnýma rukama jako jsou ty tvoje to jde jako po másle. :)
    Co se týče žehlení - je to domácí práce, kterou skutečně nesnáším. Doma na mě čeká plný koš vypraného prádla - kouká na nás v ložnici asi už 2. měsíc :D - vážně se divím, že máme ještě v čem chodit. I když partner už trochu peskuje, že mu dochází trika. No jo, asi se na to žehlení taky mbudu muset vrhnout... Áách jóó. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, žehlení a mytí oken, brrr:-). Žehlení jsem udolala, na okna kašlu:-D. A jinak děkuju moc za pochvalu, udělala mi radost! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!