Mezigalaktické Vánoce

pondělí 7. listopadu 2016
Čekání na dodání materiálu má jednu velkou výhodu. (Oproti nevýhodě, že se každý den víc a víc bojíte, že to nestihnete dokončit v termínu...) Je čas na legrácky. Tedy na volnou tvorbu. Tedy na to, co bych měla dělat mnohem častěji. Já se k tomu ale už brzy dopracuju! Všechno kolem práce se krásně stabilizuje, takže ono i mé lpění na zakázkách ustupuje a nebojím se dovolit si ten nejistý luxus a pustit se do vlastních kousků... 

Dneska jsem se pokusila o další vánoční motiv... No, zpod rukou mi vylezlo něco velmi odvážného, řekla bych až bláznivého... Dobře, totálně praštěného... Kamarádka to nazvala "Azgardský betlém". Fialové obličeje jsou už asi trošku moc. Zkusila jsem tedy jinou barevnou kombinaci. Kterou jsem ohodnotila asi tak, že spíš bude betlém na jiné planetě, než v peklíčku, že jo... Tak jsem zkusila návrat do vesmíru, a usoudila, že modrá pleť je mnohem přirozenější než fialová... Raději Avatary než Azgarďany... Pár avatařích betlémků jsem nechala vytisknout, tak uvidíme, jak budou vypadat na papíře... Já si myslím, že si své publikum najdou!




6 komentářů:

  1. Krása, krása, krása takové veselé a hravé. Přeji zábavné tvoření. S pozdravem Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sedia aj tie iné farby na tvár...možno je to ešte ilustrativnejšie...iba mi chýba tá okrovozlatistá, čo ma chytila ,,drápkem,, ...trebárs na tú kométu a svätožiaru, len neviem či to nerozhodí kompozíciu: ,,farebné tváre,, :-))))
    Rozhodne si sa strefila, nie je to bláznivé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, tak ale nemůže být zase všude...:-) Neboj, ještě se jí dočkáš na jiných kouscích:-). Mimochodem, mile mě překvapuje, jak krásně pasuje k tmavě modré;-) P.

      Vymazat
  3. Mně se ty fialové obličejíky líbí víc než ty modré:-)...a celé mi to přijde jako super nápad:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo, tak možná dám Azgarďanům ještě šanci...:-). Děkuju moc, já věděla, že jsou na světě lidi se smyslem pro humor;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!