Svatební placky

neděle 24. dubna 2016
Leporelo přání, které jsem dělala při příležitosti kamarádčiny svatby, už znáte, tak vám ukážu ještě jednu drobnost, kterou jsem pro novomanžele nechala udělat. Sadu svatebních placek. Jmenovky na špendlíku, aby bylo jasno, o koho jde... Pro pána otvírák na pivo, pro paní zrcátko. A pro oba magnet, aby si mohli připnout na lednici nějaké ty svatební gratulace třeba...

Pokud nemáte takové supr čupr přání jako já, můžete pod placky do krabičky vložit  penízky a máte po starostech, jak originálně věnovat finanční obnos...

Motiv je můj, placky vyrobila Leny-ka. Není to první naše spolupráce. Vyráběla mi třeba už i chobotničky pro děcka do školy, a samozřejmě taky placky na naši svatbu... Špendlíky na památku místo myrty, otvíráky pro tatínky a svědka Tondu, zrcátka pro maminky a svědkyni Barču. Tip na další využití...

No, a když už vás tak lákám, tak by bylo docela nelogické vám svatební plackovou sadu nenabídnout. Základní balíček, tedy dvě placky, zrcátko, otvírák a magnet můžete mít za 390 Kč. V ceně je návrh a zpracování mého originálního motivu +  výroba placek. 

Pokud byste ale chtěli třeba jen odznáčky, nebo více kusů zrcátek či otvíráků, nebo prostě jakýkoliv jiný balíček, napište, a já vám ráda pošlu cenovou nabídku. 




6 komentářů:

  1. Ty placky s tanečníky by šly nabízet i do tanečních. Na jednu z prodloužených mají chlapci přinést brože pro dívky (myslím, že 5 ks). Je to docela rozšířené ve více městech, na fleru jsou placky a tanenčími motivy občas také vidět. Ty nohy tanečníků by se mi tuze líbily, ale kluci už mají po tanečních. Snad jen jako inspirace pro tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vida, to je super nápad! To by mě třeba vůbec nenanapadlo...:-). Děkuji. Je vidět, že už mám teda pekelně dlouho od tanečních... (Ale budu se utěšovat tím, že u nás se nic takového nedělává...:-D) P.

      Vymazat
  2. Peti, ty by ses mela vdavat vickrat (klidne porad za Toma :D), tolik vychytavek a super originalnich napadu, klobouk dolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to jsem ráda, že má konečně stejný názor!:-D Já to furt říkám....:-D. Jenže, ono to docela leze do peněz, taková svatba...:-). kdybys viděla, jak jsem se na těch přípravách vyřádila, to byla slast! A už teď mám dalších milion nápadů, které bych mohla využít...:-). Budou jiné příležitost...;-). P.

      Vymazat
  3. Péťo, vdávat se už nemám v plánu...ale kdybych měla..kdybych měla , tak je určitě beru!!! Jsou super, krásné, barevné a vtipné ✿
    Krásné jarní dny plné tvoření přeji, Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, děkuji:-*. Ony nemusí být jen svatební... Ale třeba pro oslavence ke kulatinám, k výročí, k narození miminka, fantazii se meze nekladou;-). Třeba pro prvňáčka odznak, aby bylo jasno:-). Nebo k promocím otvírák na oslavu:-). Taky přeji spoustu tvůrčího elánu! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!