Konec skladiště!

sobota 2. dubna 2016
Nulový pokrok pro interiérový design, obrovský pokrok pro náš byt. Už žádné hromady papírů! Už žádné rozčilování při hledání zboží! Už žádné Matyldino řádění mezi obrazy!
Moje trpělivost s čurbesem rozpínajícím se po volném pokoji definitivně přetekla a rozhodla jsem se pořídit si skříň. Pokud možno s co nejmenšími náklady, tedy z druhé ruky... Dobře, je sem tam otřískaná, ale to není nic, co by nespravila trocha barvy. Jsem nadšená! Takový pořádek v tomhle pokoji snad ještě nikdy nebyl.

Na co šetřím teď? Na matraci do postele, aby mohla v pokoji pohodlně přespat sem tam i nějaká ta návštěva... Vloni jsme s Tomem zachránili z chalupy krásnou starou dřevěnou postel. Obrousili ji, natřeli a přestěhovali... A pak jsme zjistili, že má úplně pitomý rozměr a že do ní budeme muset nechat udělat matraci na míru, což nás možná vyjde i dráž, než kdybychom koupili komplet nový rám. Tududumtum... 


12 komentářů:

  1. ja ten pocit se taky tesim az budeme vyklizet pokojicek a plnit satnu ;-) a nejde ten ram zkratit? By mohl vzniknout prostor i na policky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš rám postele? Tam je bohužel problém v atypické šířce, ne délce... A v pokoji je místa na trilion poliček:-D. Zatím teda... P.

      Vymazat
    2. jo ja myslela zuzit B-). ze by se boky posunuly ;-)

      Vymazat
    3. To uz je na nas asi prilis velka alchymie...:-). P.

      Vymazat
  2. Krásně to vypadá! Moc chválím!!:)
    U nás čurbes ve volném (původně myšleno jen šicím) pokoji narostl do nezvladatelných rozměrů. Manžel si tam nastěhoval trenažer na kolo. Takže pokud chci něco tvořit, musím mezi šicím strojem a žehlícím prknem přelejzat tu obludnou konstrukci. A to nemluvím o dalších krabicích, které se tam hrodmadí. Nejhorší je ovšem zažehlování, kdy musím skoro sedět na štangli :-D. Inu moje sny o vlastním "ateliéru" vzaly za své. Možná ta velká skříň by trochu pomohla. Ale to už se tam vůbec nehnu:-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-). U nás tam trčí rotoped a ještě jeden posilovací stroj:-). Tak aspoň tu svoji část jsem chtěla trošku zkulturnit... Kdyby bylo po mém, tak tam mám ještě mega pracovní plochu místo těch posilovacích strojů, ale prý se už i tak moc roztahuju...:-). A jednou se mi bude i té skříně těžko vzdávat... P.

      Vymazat
  3. Peti, zkus se zeptat ve firmě Dřevočal, jsou tam velice vstřícní, možná by ta matrace nevyšla až tak děsivě draho. . Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivčo, mrknu na to... Máme kamarádku čalounici, moc šikovnou, ona ta cena odpovídá práci, to já sama moc dobře umím pochopit... Musí se prostě našetřit:-). P.

      Vymazat
  4. Já objednávala matraci na míru mamce ... a pak stejnou o sobě u firmy matrace Ostaš ... za cenu stejnou, jako standardní matrace ... dovezou kamkoli v ceně matrace. Máme "Jitku", je z těch levnějších a nestěžuju si. 1 x Matrace Jitka na míru (s-jitka) = 1680,- Kč
    Šířka 85 cm
    Délka 178 cm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak to je super! Díky moc za tip, to zní fakt parádně! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!