Kdo vyhrál?

středa 20. dubna 2016
Čím dál tím víc se snažím být otevřená světu a lidem. Měla jsem tak nějak zažito, že dokud se něco fakt nepovede, tak bych o tom neměla mluvit, protože to bude ostuda, když to nezvládnu... Ale přišla jsem na to, že "ostuda" je jen v mojí hlavě a naopak sdílená radost je milionkrát násobná... A starost tak nějak snesitelnější... Takže jsem začala více mluvit o svých pocitech i touhách a začala jsem říkat více věcí "na plnou hubu". Je to nesmírně uvolňující. A funguje to.

Minulý týden jsem vás v rámci hesla: "Když něco chceš, prostě si o to řekni," poprosila, abyste mi udělali radost. Komentářem, vzkazem... A vy jste mi ji fakt udělali! Obrovskou! Děkuji. DĚKUJI!

Moje postřehy:

- Vymysleli jste mi dvě dokonalá reklamní hesla: "Postavit dům, zplodit dítě, zasadit strom, pořídit si psa a nezapomenout na obraz od Oringle." Dobrý, ne? Taková jakože životní nutnost... A druhý: "Ráno ke snídani? Kafe, e-mail a blog od Oringle!" Cha!

- Překonali jsme rekord v počtu komentářů, chňa! Zatím vedl příspěvek s oznamkem, když jsem vám prokecla svajbu. (Doufám, že v tom stále cítíte nadsázku. Nejsem lovec komentářů a netěšilo by mě, kdyby je někdo sázel z povinnosti... Naopak každý spontánní a upřímný mě moc těší!)

- Jeden fanoušek mi utekl. Asi vtipálek. Dva přibyli. Ve ztrátě nejsem, jupí! (Platí to samé jako u komentářů...)

- Pobavilo mě, že vás já, král všech srabů a lenochů, inspiruji, co se týče odvahy a píle. No, je vidět, že blogová realita a skutečnost nemusí vždy korespondovat. Ale mě to teda motivuje, abych se fakt snažila!

Tak, a teď to, co vás zajímá asi nejvíce... Koho jsem vylosovala? Kdo dostane balíček s patnácti přáníčky?

Pozor, pozor, tramtadadaaa, vylosován/a byl/a... Paní Mária, vlastně Majka, která to má složité se jmény, a která mě od začátku mé "volné nohy" velmi podporuje, a které jsem, ještě než jsem byla "volná noha", učila syna Šimona... A vy ostatní třeba zase příště... Protože tohle mě teda hooodně bavilo!


18 komentářů:

  1. Gratuluji Majce! Skvělá soutěž, skvělé losování, skvělá dohlížející na správné výsledky (notářka Matylda) a skvělý příspěvek! Díky.
    Ano, ráno to mám taky tak: káva,e-mail, blog Oringle a BG Photography.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky;-). A těším se na další kolo, dáme si třeba nějaké předvánoční...:-). P.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Nechtěla ukázat ťapičkou, ale říkala, že je vše OK:-). P.

      Vymazat
  3. Jejda...tak nevím, mám takový rozpolcený pocit...protože nejsem pravidelným "komentátorem", nýbrž hltavým čtenářem...říkala jsem si, jestli můj komentář vůbec správně přiřadíte (už vím :o)....to lind, ta mě prozradila...nápověda jak hrom)...radost mám samozřejmě velikou, jen si říkám, zda jsem ten pravý člověk, zda by výhru neměl dostat někdo řekněme příspěvkově aktivnější...příští týden se těším na přání veselé nejveselejší, "dorazím i s panem Wintonem". M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jaképak copak! Soutěž je soutěž! Radujte se, že jsem Vás vylosovala a já se budu radovat s Vámi...;-). Dorazte oba, těším se...;-). P.

      Vymazat
    2. Radost je to velká. Doufám, že budete mít radost také...ale to až se uvidíme. M

      Vymazat
    3. Jůůů:-). A já už mám pár nápadů na pana Wintona;-). P.

      Vymazat
  4. A já soutěž promeškala, ale nevadí... Pravidelně čtu, sem tam komentuju, ale hlavně moc fandím a to se počítá ne? :) Výherkyni gratulace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak příště! Jasně, že počítá, to je nejvíc...;-). P.

      Vymazat
  5. Páčilo sa mi :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji a fascinují mě i krásné losovací lístečky...super písmo:-)S tím otvíráním se lidem na tom něco bude...musím na tom zapracovat.....daří se mi to zatím jen jaksi lokálně,tak bych měla povýšit i svůj blog a další veřejné "kanály" mám okno jak jinak to říci:-)Krásný den a těším se na ranní čaj u Tvého blogu a jiných blogů:-)opět ode dneška v milé nemocné společnosti mé dcerky:-(:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to ruku v ruce s tím, že si je člověk jistý sám sebou a jen tak nějaká kritika ho nerozhodí... Ale ty jsi, Luci, šikovná dost, určitě si poradíš!;-) Přeji brzké uzdravení... P.

      Vymazat
  7. My, cimrmani, dodáváme:
    ORINGLE DO KAŽDÉ RODINY:-)
    Magda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!