Ivetka a Tom, 23. 4. 2016

sobota 30. dubna 2016
Tak už jsou týden svoji! Ivetka a Tom. Je radost, když se berou dva, kteří k sobě prostě patří... Víte, co se mi na této svatbě líbilo nejvíc? Jak moc si nevěsta všechny ty přípravy kolem užívala... (Řekla bych, že dočista stejně jako kdysi já...) Na takový den se potom člověk těší dvojnásob! (Moc nechápu, proč se s velkou svatbou trápí lidé, pro které jsou přípravy utrpení a očividně o ni ani moc nestojí...)

A taky se mi líbilo, jak moc si oba užili celou svatbu. A my jsme byli šťastní, že jsme u toho mohli být! Snad mi nevěsta odpustí, že koláž, kterou vám ukážu, nezachycuje všechny ty parádní dekorace, které sama vyráběla... Líbily se mi jmenovky na stole s dětskými fotkami hostů, nádherné kytice, i místo, kde se konala hostina. Dojal mě proslov tatínka nevěsty. A potěšila naša cimbálovka, juch! A tatarák, mňam! Moc se těším na ofiko fotky, určitě budou nádherné... Ty rozkvetlé dubnové stráně jim budu závidět... (O fotografickém svatebním dubnu už jsem myslím kdysi psala...) 

Tak jo, další z kamarádek je vdaná pani. A třetí z našeho středoškolského trojlístku to čeká v září. Zase je na co se těšit...


6 komentářů:

  1. Vy ste s Tomom, Peti, jedineční, na vás to už je vidno, akí ste origoš (OringleOrigoš):-)
    Mladí manželský pár to ešte len čaká:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, byla jsem na svatbě jako kamarádka, ne jako "agentka", takže jsem "nepracovala", ale vnímala tu lásku a emoce a blízkost... Proto to byla krásná svatba, jsou pro sebe stvořeni...;-)
      Ne každý je, no, jak to říct, jinačí...:-).
      Díky za postřeh, Ali;-).
      P.

      Vymazat
  2. Svadby a manželov sa nedotýkam, nemôžem..., len pri otvorení príspevku ste sa mi vy: ty s Tomom,takto javili...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ty by ses ani nikoho dotknout nechtěla, jsi zlatá...;-). A není to třeba tím, že už jsme pro Tebe skrze blog takoví profláklí?:-). Jakože nás už znáš, tak tam ty rysy originality vidíš?:-) P.

      Vymazat
    2. Som cca 30 rokov vydatá a vidím keď sa utvára dvojica v jedno ...:-)

      Vymazat
    3. Moc mě těší, že na Tebe tak s Tomem působíme...;-).
      A já znám zase ty dva, a jejich příběh a všechno, a vím, že pokud někdo spolu má být na věky, tak oni dva... Když se sejde dobrý člověk s dobrým člověkem, nemůže to být jinak:-).
      P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!