Mapa Tišnova

úterý 15. března 2016
Další z výměn... Co za obraz dostanu, si zatím nechám pro sebe. Ale jen zatím, protože tuším, že to bude pecka a taky už přesně vím, jak vám tu krásu představím... Momentálně vám musí stačit odtajnění mojí části barteru...
První mapu jsem dělala vloni pro Kláru, která mi tehdy pomáhala dávat "do pucu" Oringlí web. je na ní její oblíbená část Holešovic... Od té doby si pořád říkám, že bych měla něco podobného zase udělat. A ejhle, k mapě mě vrátila Bára Lochta, která si přála zachytit Tišnov, ve kterém s rodinou žije a kde společně s manželem vkusně a citlivě spravují domeček. 
Jak jsem tak studovala mapy a zajímavá místa Tišnova, docela bych si tam někdy i zajela... Myslím, že tohle město obklopené kopci, přírodou a jeskyněmi by se mi líbilo...


Čte to tady někdo z nějakého městského úřadu nebo magistrátu? Nepotřebuje vaše město plakáty, pohlednice či další propagační materiály...? Co?




16 komentářů:

  1. Jůůů, mapy! To by se mi líbilo. To je dobré vědět, taková ilustrovaná památka z cest by se mi tuze líbila. Tišnov je pěkné městečko, i kolem je toho spousta k vidění a návštěvám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Že by se takový suvenýr mohl líbit? Já si to taky myslím... Musím to někam protlačit:-). P.

      Vymazat
  2. Takové mapy by se mi moc líbily, ale v našem městě to vyhrávají takové ty příšernosti s roklamami kolem dokola. Ctělo by to grant EU :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málokteré město je bohužel osvícené a má nějaké sympatické propagační materiály... No, uvidíme, třeba se mi nějaké zastupitele (nejlépe naše) podaří osvítit...:-). Grant by to chtělo:-). P.

      Vymazat
  3. Nádherný nápad! A mě hned napadly pohledy!!!!
    Dostat takhle krásný pohled, tak si každý rozmyslí ťukat sms či emaily a rád někomu napíše.
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak mám další námět... Ale kterým městem začít...? Ach... P.

      Vymazat
    2. Patí, co se týče našeho Rožmitálu - tady by se pánům radním mohlo zabrnkat na pýchu největší - pohled s notami houslemi a Jakubem Janem Rybou - nebo slavnou Johanku z Rožmitálu a bratry Lvy....vím, že když tu jsou slavnosti Johanky, takové věci se hodně točí.
      Nevím, co jsou ta KIC střediska, ale oslovit třeba infocentra. Města, která budou mít významná kulatá výročí...
      M.

      Vymazat
    3. No, to budou asi ta infocentra...:-). A Magdi, ty víš, u koho by se u vás dalo "brnkat"?:-). Ta kulatá výročí jsou super nápad... Proto mě ten můj blog tak baví. Tolik nápadů ke mně přiletí...:-). P.

      Vymazat
    4. Tak určitě...jednoho radního jsem si i chtěla vzít...ale nějak mě předběhla mamka:-)
      Zeptám se taťky, kdo je přes kulturu atd...
      Nevím, jak jsou na tom jiná města, ale "my" jsme malá tečka na mapě, a i tak máme z čeho těžit (a řekněme si to upřímně, tomu komerčnímu štěstí se musí jít naproti, zvláště když těch akcí není tolik....a město po okurkové sezóně se těší na turisticky plodnou akci....)
      Já si tu u nás třeba koupila i omalovánky o Rožmitále, to by se také mohlo hodit školám třeba jako odměny do soutěží...v daném městě...
      M.

      Vymazat
    5. Tak jedny frýdeckomístecké omalovánky jsem právě dokončila, hi hi...:-). P.

      Vymazat
  4. Tišnov se Ti povedl...Peti, myslím, že mapy jsou moc dobrý nápad...zkus nabídnout KIC střediskům...prostě si vytipuj nějaká města, taková ty, co jsou menší, kolem 10-15tis. obyvateli a pošli jim nabídkový e-mail...
    No a nebo vydej oringlí atlas...:-)))už to úplně vidím, plakáty nějakého kraje v trhacím atlasu...:-D co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusím to, musím být průbojnější a někam se prostě vecpat:-). Asi začnu se známými městy a uvidíme...:-). Oringlí atlas si píšu do seznamu za další věci, které bych chtěla uskutečnit, ale nějak mi na ně (zatím) nevybývá síla a finance...:-). P.

      Vymazat
  5. No to je rozkošné, já mapy miluju :) Chtěla jsem si udělat podobné mapy z našich cest, ale zatím mám rozpracované Azory, které jsme navštívili skoro před 2 lety a jen tak obrázek asi nedokončím :( ale třeba jednou.. :)
    Pohledy by byly super a já se přikláním za Olomouc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A už jsme zasejc u toho - jak to není hned, špatně se k tomu vrací...
      Čím dál víc mi začíná připadat, že se do těch map budu muset pustit...:-). Když je mají Londýn nebo Paříž, tak proč ne česká města!
      P.

      Vymazat
  6. Úplně suprový nápad! Můj partner bude slavit letos 40 (celoživotní láska - jsou mapy - pracuje na katastru), tak už vím kam se obrátit - obraz mapa! Určitě se Vám ozvu. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markéto, to budu moc ráda:-). Bude pro mě velkou radostí udělat kulatinový obraz:-). Těším se na zadání! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!