Psát každý den?

čtvrtek 10. prosince 2015
Byla jsem zvyklá, že jsem se k blogu dostala jednou až dvakrát týdně, někdy ani to ne. Protože některé dny byly prostě příliš monotónní a nezajímavé, a tak nebylo vždy psát o čem.  O to více jsem se ale na psaní těšila... Bylo to jako malý svátek. Teď mi připadá, že je pořád o čem informovat. Ale připadá to tak i vám? Mám trochu strach, abych vás úplně nezahltila a neunudila k smrti. Mně může nový obraz v obýváku nebo soukromá krabička připadat jako veleudálost, ale třeba to tak vůbec není... (Mám z obojího ještě stále mega radost!) Tak nevím. Blog jsem vždy řešila intuitivně. Teď je moje intuice na vážkách. Na jednu stranu mi říká: "Ťukej do kláves, co to dá!", ale na druhou mě varuje: "Ať nesklouzneš k banalitám..."

Dnes dám tedy ještě průchod Oringli optimistické, a ukážu vám, jakého mám doma skřítka pomocníčka, a jaké další krabičky mi přibyly "na pult" na jarmark. Ty roztomilé minišperkovnice mě děsně baví. A severský domečkový kapesníkovník taky...


10 komentářů:

  1. Matylda si naj a šik !, a pomáhaj paničke,aby určite neprestávala,aj keď nebude Oringle optimistická !
    Od Lazars mám : tvoríme, teda odolávame, odolávame teda tvoríme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oringle nepřestane, to nikdy, jen si musí trochu ujasnit, jak často má cenu vylézat z ulity;-). A Maty je pomocníček největší. Nemá to se mnou lehké...:-). P.

      Vymazat
  2. Mě to tu baví, klidně každý den, malé pohlazení po duši se neomrzí, i.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta macicka, by som chcela vediet co povedala na tu ciapku.krabicky krasne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla pěkně naštvaná, to je jasný:-D. Naštěstí trocha mazlení u nás všechno spraví;-). A díky. P.

      Vymazat
  4. Hihi, ta číča je slaďouš:D Naše by si to na hlavě nenechala ani vteřinu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to byla taky blesková akce, a pak následně záchranná před rozcupováním:-). Jenže Maty je prostě fotomodelka. Když si všimla, že ji chci vyfotit, tak to vydržela:-). P.

      Vymazat
  5. Klidně denně - když oko spočine na lahodném obrázku nebo kočce denně, spíš to potěší. A přijít po delší době a kouknout se na pět až deset příspěvků naráz taky není špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On to byl stejně takový záchvěv. Každý den to nejde... Ale častěji než dřív určitě jo;-). A děkuju moc. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!