První jarmark, shrnutí...

sobota 19. prosince 2015
Moje postřehy? Zde jsou...

* Na nájem prodejní plochy jsem si vydělala.

* Cosi mi i zbylo.

* Zázrak se ovšem nekonal. Prodala jsem méně, než jsem doufala.

* Příčinu neznám. Inovaci zboží nechystám, prodala jsem od každého kousek. Zlevňovat nebudu. Moje práce má svou hodnotu.

* Nejsem ani nadšená, ani nijak výrazně zklamaná...

* Už dlouho jsem neviděla na místě tolik stánků plných super věcí. Být nakupující, jsem nadšená... (I když, jak se tak znám, asi by mě to množství i vylekalo...)

* Podala jsem si ruku se dvěma čtenářkami blogu. Moc jste mě potěšily! 

* Někteří chválili, byli milí, děkuji.

* Jedna paní mi slíbila, že mi příští rok zadá takovou objednávku, že mi zaplatí dovolenou. Chtěla bych na Zanzibar. Prý není problém. Hi hi. Těším se... (Zdravím!) (Máte smysl pro humor, že jo?)

* Mám základ na další trhy. Nemusím začínat zase od ničeho... Určitě ještě nějaké zkusím.

* Rozhodně zapracuji na portfoliu tištěných přání, to bude můj hlavní úkol.

* Strávit den vedle Leny-ky bylo moc fajn. Ráda jsem ji poznala "live". Je strašně fajn! (Dělala nám třeba placky na svatbu...)

* Udržela jsem si ruce a koupila si jen jedny náušnice!

* Rozdala jsem slušné množství vizitek, doufejme, že si ke mně zase někdo nový najde cestu...




12 komentářů:

  1. Tak to tedy koukám, že takové krásné věci nezmizely během chvilky.Má očekávání na prvním jarmarečku byla veliká na dalších už jsem byla skromnější, ale stejně jsem doufala a poslední adventní prodej v tomto roce měl spoustu novinek,které jinak zákazníci kupují,ale já tedy byla dosti zklamaná.Držím moc pěsti do dalších prodejů je fajn, že Vás to neodradilo a přeji jen to nej do nového roku 2016 ať se splní vše a ještě více než bylo psáno v úžasném originálním potěšujícím PFku:-) Krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, nejsou za hubičku, to bude ono... Ale já to zase chápu, když něco hodnotnějšího chci, taky musím šetřit. O to více si jí pak vážím. Odradit se určitě nenechám. Nejsem přece žádný zelenáč a začátečník závislý na jedné akci;-). Lucie, nemůžeme si tykat, když už se známe tak dlouho?:-) P.

      Vymazat
    2. Ráda tykání přijímám:-)
      Mám moc ráda Tvůj blog v momentálních chmurných dnech jak počasím u nás venku,tak chmury na duši, mě blog trošku naladí na pozitivní notu.V hlavě plno nápadů,ale nějak se nedaří je realizovat a v jednom bych chtěla v budoucnu i tvé super obrázky:-) Až to lépe uchopím promyslím, určitě se ozvu.;-) Lucka

      Vymazat
  2. Hlavu vzhůru, příště to určitě půjde lépe:-) Já už se na jarmarky naučila chodit bez očekávání,
    jen se těším na atmosféru a lidi kolem. O to víc jsem pak překvapená, když se něco prodá:) Kdybych si měla poctivě ocenit materiál a práci, tak neprodám nic:D Dnes je pro děti v obchodech tolik hezkého a cenově dotupného oblečení, že opravdu není jednoduché prosadit se s tím svým, ikdyž ručně malovaným. Ale i tak se naštěstí najde spousta lidí, kteří ještě ocení ruční práci.
    Držím pěsti, hlavně neztratit chuť k tvoření:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naštěstí s žádným přehnaným očekáváním nešla, a když, tak s horším, takže jakmile jsem měla zaplacený nájem, byla jsem klidná a dělala jsem přesně to, co píšeš, pozorovala ten cvrkot a tak:-). Rozhodně nebudu stavět svou tvorbu na jarmarcích, na to nejsem stavěná, ale občas vyrazit mezi lidi je fajn;-). P.

      Vymazat
  3. Peti pěkně nám bylo, moc mě těšilo. Oba s manželem jste příjemní :). Škoda, že ten letošní nekonvenční nebyl tak prodejově bohatý jako loni, to by ses tetelila taky více. Tak zase na viděnou a přeji hodně pohody pro další snění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, Ty jsi hrozně fajn;-). Fakt! Až mě mrzí, že jsem Tě nepotkala "live" už dříve. Rozhodně musíme vyrazit někdy na kafe nebo třeba na procházku;-). P.

      Vymazat
  4. Oringlička, ty už máš to Šťastie ! Ide to dobre !
    A teraz ho budeš rozdávať, požehnanie pre všedný život príde ....
    A krásny zázračný čas Vianočný prajem, Tebe a Tvojej rodine :-)))
    A po celý (Milosrdný)rok 2016 !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, děkuji. Moc ráda bych Ti poslala PFko, mohla bych poprosit o email? P.

      Vymazat
    2. osbalove@gmail.com
      :-)

      Vymazat
  5. Jé tak to jsem ráda, že se něco prodalo a nejsi zklamaná-já mám doma tvoji super krabičku-na objednávku pro manžela-používá se denně a naše malá dcera, která trpí na rýmy-moockrát za den:) Takže jen tak dál a když budu zase potřebovat nějaký super dárek, určitě nepůjdu do Tesca, ale písnu tobě:) Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, nesmírně mě mrzí, že jsem Tvůj komentář našla ve spamech až dnes. Ach jo, ta technika mi někdy dává zabrat...:-) Děkuju moc! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!