Obraz, na který jsem fakt pyšná...

pátek 25. prosince 2015
Moje kamarádka má osvíceného muže! Miluje svou ženu a ta má zase ráda mou tvorbu. No, a protože je osvícený, tak si ten kruh uměl propojit a já pro ni mohla pod stromeček vytvořit obraz, na který jsem fakt pyšná. Prostě se povedl. I proto, že já mám onu kamarádku taky velmi ráda. I proto, že máme velmi podobný vkus. I proto, že její byt je prostě překrásný a do takových prostor se tvoří jedna báseň. I proto, že jsem tentokrát skoro ani nepotřebovala zadání, šlo to úplně samo...

Obraz je poměrně velký, s rámem a paspartou se pohybuje rozměrově kolem 40 x 50 cm. Moc mě tento formát začal bavit... Jako dárek ke svatbě, ke kulatinám, ke kolaudaci, k narození miminka, k povýšení, nebo třeba "jen" z lásky.... Dobrý, ne? Zařídit paspartování a rámování není problém, už mám do místní dílny vychozený chodníček...

Na leden mám v zakázkovníčku zadání na další podobného formátu a moc se na něho těším!


4 komentáře:

  1. Obraz parádní:) určitě by se u nás místo na takovou krásu našlo, ale dostala jsem skvělý nápad...syn má absolutorium a tak jsem přemýšlela o dárku-a ejhle-už vím:) Zbytek v mejlu.
    Pavla KM

    OdpovědětVymazat
  2. Tá medená s tyrkys ( v pravom dolnom okienku ) je veľmi príjemná :-)
    Aj v rodinnom tradičnom ,,čosi,, sa objaví medená....a už zase ,,zatkávam,, do tradíc aj bolesť...no to Jezuliatko požehnáva, aj Vianočné aj Pražské, ktoré som dostala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kapka bolesti neuškodí, patří k životu, ale nesmí jí být moc;-). A ano, barvy jsou úžasné, i proto se mi asi tak moc líbí...:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!