Období fotodárků...

neděle 8. listopadu 2015
Nějak se ty moje dárky poslední dobou točí kolem fotek. Naposledy jsem darovala fotoalbum. Plné. To je na něm prý nej, říkali obdarovaní. Já je totiž moc dobře znám. Mají tolik krásných fotek, ale do alba by se je nedali nikdy... Tak jsem to udělala za ně. Fotky od svatby, přes bříško, až po Toníčka... Krásný vývoj. No, a navíc jako bonus poukaz k nafocení rodinných fotek k zaplnění volných stránek...

P.S.: I Vánoce budou foto. Aspoň co se cedulek na dárky týče. Viz vpravo dole... A uvažuju, že tentokrát i do PFka nějak zakomponuju fotky... (Listopad, a já ještě nemám PF... Konec světa.)

4 komentáře:

  1. Fotodárky jsou nejlepší, u nás je babičky milují...už bych na nich měla zapracovat, vánoce se blíží...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně;-). Tak příjemný tvůrčí proces přeju;-). P.

      Vymazat
  2. nápady máš jako vždy parádní, ale dneska se musím pozastavit u alba. můžu se zeptat, kde se takové krásné (čti jednoduché bez všech těch nehezkých parádiček) dá sehnat? mi to přišlo skoro jako nadlidský výkon..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mačet, narazila jsem na něho úplně náhodou, tady u nás ve městě ve fotoobchodě. Pokud mě ale paměť neklame, viděla jsem podobné, jednoduché, s černými papíry uvnitř, v obchodě NANU-NANA. To je řetězec z takových těch mamutích nákupních center;-). Tak šťastný lov! (A díky.) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!