Tak třeba designérka...

neděle 9. srpna 2015
A dneska už optimističtěji, jo? Moc, moc díky za podporu a všechny vzkazy, které jste mi poslali. Velmi mi pomohlo si je pročíst... Co se týče práce, stojí to momentálně za psí štěk a dost mě ta situace zmáhá... Nicméně, mám velké štěstí, že práce není tak úplně ústředním tématem mého života. Nejsem kariéristka. Sebevědomí, že něco umím, a pocit dobře vykonané práce mi dává tvorba. A co je pro mě ještě důležitější, co si hýčkám a pro co dýchám, to jsou mí blízcí...

Ideální by bylo, kdyby se tvorba propletla mým povoláním. Jedna z pracovních pozic, které zadávám do vyhledávačů, je proto designer/designerka. Nápadů mám plnou hlavu, originální rukopis taky... Vymyslet vizitky, loga, lehce rozpoznatelnou image firmy, to bych zvládla... Mám ovšem jeden velikánský hendikep. Nemám vystudovanou grafickou školu, tudíž znalost většiny grafických programů je pro mě jedna velká neznámá. Myslím si, že jsem dostatečně gramotná na to, abych se je časem naučila ovládat. Bohužel ve většině firem dají přednost rutinní znalosti těchto programů před oním "něčím jiným"... Kdo by se trápil se zaučováním nějaké ženské... Hele, nechcete mě někdo do reklamky na zaučení?





6 komentářů:

  1. A co zkusit práci v nějakém kreativním časopisu? Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by byla určitě práce naprosto skvělá, ale zřejmě bych se musela přestěhovat do Prahy... U nás nic takového neexistuje, bohužel... P.

      Vymazat
  2. Moc držím palce a pro inspiraci odkaz na jednu duši, která řešila vlastně to samé:http://www.modedeboulangerie.cz/2015/08/ten-den.html#comment-form
    Člověk musí prostě pořád věřit a jít si za tím......
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně mě mrazí, protože o stejnou pozici jsem se ucházela u nás v Ostravě... Bohužel se mi nikdo neozval... Škoda, třeba příště. Díky za ten text. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!