První rok

neděle 16. srpna 2015
Ráno jsem měla trošku těžkou hlavu. Včera jsme totiž byli na koncertě Tří sester. Jako vždy jsem po takové akci nemohla spát, tak jsem vzpomínala, jaké to bylo vloni... Den plný štěstí. A vůbec celý předsvatební rok plný štěstí. Páni, jak já si ty přípravy užívala... Úplně se mi vybavovaly (a částečně vyplavovaly) všechny endorfiny...
Kam jinam zajet oslavit výročí než na "místo činu"? Nasát atmosféru, dobře se najíst, zavzpomínat... Celý rok jsme u "Jána" nebyli, přitom je to tam tak moc fajn... 

Moc se mi líbí časosběrné fotografie. Myslím, že vyfotit se každý rok na výročí svatby na stejném místě je dobrý nápad. Abychom viděli, jak se měníme... Uvidíme, jak dlouho nám to odhodlání vydrží... Ale jak se tak znám, s tím mým nadšením pro všechny podobné libůstky, tak by i mohlo... (Pokud tedy i nadále bude manžel podobné mé "vylomeniny" snášet a bude ochotný spolupracovat). Prvnímu výročí se říká papírové. Tak jsem nám nadělila něco papírového - lístky na koncert kapely Kryštof. Když nám tak krásně hrají na svatebním videu...

(Taky by bylo hezké jet každý rok oslavit výročí svatební cesty na "místo činu"... No... Asi uspořádám nějakou sbírku nebo tak něco... Ale říkali jsme si, že když nám tehdy nevyšla Afrika, mohli bychom začít šetřit na desetileté výročí...)




13 komentářů:

  1. Jé, tak to všechno nejlepší a mnoho, mnoho, mnoho přibývajících výročních fotek!
    Nás to "první" čeká na podzim:-) Fotodokumentace na místě činu v den výročí je parádní nápad, hmm, možná se budem drobátko opičit ...né, to zní divně ... budeme se tímto nápadem inspirovat :D Takže děkujem za inspiraci :-)
    ... a ta kartička se moc povedla! Taky mám potřebu pořád nějak "hmatatelně" uchovávat naše zážitky. Fotky v počítači jsou super, ale na ty si člověk nešáhne, že? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně se inspirujte;-). Z mojí hlavy to taky není... Výročních fotek je plný Pinterest;-).
      Každý rok si vyrobit kartičku, co se stalo a udělat jedno foto, toť můj cíl;-).
      Uvidíme, jak dlouho mi to odhodlání vydrží:-). P.

      Vymazat
  2. Milá Péťo, s deštivým ránem a svěžím vzduchem Ti přeju krásné sváteční pondělí, vše nejlepší k svátku, hlavně zdraví zdraví zdraví lásku a sílu.
    A krásné výročí, ženo!
    Ať si ty plány a představy plníš s radostí,my little blue girl:-))
    Odkud máš šatičky?
    Včera jsi mi způsobila šok, chtěla jsem se kouknout, co je u Tebe nového a ORINGLE NEBYLA ZMIZELA!!!!
    To mi nedělej.
    Boskáme na čelo, Petruš - Magda, Kuba a kocour Kirk (je to magor i miláček)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=0ooDZ14XqAs
      (chtěla jsem poslat jako písničku k svátku Kočky, ale tahle je moje "nakopávací" - taková ta, jak lítáš po bytě i s utěrkou a vrtíš se při každé větě)

      Vymazat
    2. Magdi, díky moc, Ty prostě nezklameš;-).
      S tím zmizením nemám nic společného, fakt! Doufám, že mi ten můj blog někdo nekrade...:-).
      Šaty jsou, jako většina mého šatníku, ze sekoše;-). Původně tuším z Lindexu. Koukala jsem tam na ně, ale bylo mi líto za ně dávat litr. Za dvě stovky už to šlo:-).
      Pozdrav Kubu i kočičáka;-). To abych vám dodělala ještě kočičí obrázek;-).
      P.

      Vymazat
  3. Peti je to parádní nápad a plán a stejně jako ty věřím, že vám to každoroční focení a kartičkování vydrží a budete z toho mít krásnou vzpomínku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý rok mi to kdyžtak připomeň, jo?:-))). P.

      Vymazat
  4. Hmmmm, závidím :-) U nás vzhledem k tomu, že se nám rok a tři dny po svatbě narodila Zuzanka, slavíme hlavně její narozeniny :-D Letos bychom prý měli "dřevěnou" svatbu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to je, Marki, přece ta nejhezčí oslava;-). P.

      Vymazat
  5. jéj, tak to je krásne :) a ten nápad s každoročným fotením je absolútna bomba...nech vám to vydržím na veky večné!
    Blanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo moc hezké, kdyby vydrželo;-). Děkujeme moc!. P.

      Vymazat
  6. Peťo, gratuluji k prvnímu výročí :-) a také přeji dodatečně vše nej k svátku! Ten nápad s každoročním focením je super. Kartičky nepíšeme, ale máme "naši kroniku", kam si zapisujeme, co se daný rok stalo. Už jedeme pátý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kronika, to je ještě o level výš;-). Ať má ta vaše mnoho a mnoho stránek;-). Díky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!