Čtvrtka

čtvrtek 16. července 2015
Čeho? Prázdnin... V tahu... Au.
Co jsem prováděla poslední dny? Uklidila a roztřídila šuplíky a složky s papíry, hodně přemýšlela (o sobě... závěry nic moc...), oslavila jedny šedesátiny, nachodila něco málo kilometrů, vyrobila několik přání a krabiček, půjčila si "čtverečkovat" a plně propadla čtverečkování... Mám nachystány dvě pasparty a teď budu skicovat a usilovně fantazírovat, čím je naplním... Myslím, že inspirace bude následující dny dost! Konec fáze domácí, jde se zase špacírovat!


8 komentářů:

  1. Krása :)! Užívej prázdnin :).

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, já bych se moc nerouhala. Říkej si raději ještě 3/4 před námi.
    Ostatní mají v létě jen dva týdny dovolené ... a někdo také nic a nechápou nás učitelky:o)
    Užívej, máš spoustu času.
    pa, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chi chi, moje milá, a víš, kdo mi tu děsivost se čtvrtkou, co je už v nenávratnu, dosadil do palice? No Tvůj drahý muž, úplně mě to na jeho blogu praštilo do očí:-)). Ale také nakoplo, že je třeba prázdninové užívání zintenzivnit;-). Držte se, brzy se uzdravte a taky se mějte moc fajn! P.

      Vymazat
  3. No, letí to šíleně. Měla jsem tááákovehle plány, co všechno o "prázdninách" stihnu a místo toho si teprve začínám uvědomovat, že už fakt začaly a letí jak splašené. Poslušně hlásím, že šuplíky a krabice už jsem taky přetřídila a tím pádem jsem si dnes mohla kooonečně (bez výčitek) dopřát i malování, ooo jak mi to chybělo:-)
    Však si to léto za to pančelkování zasloužíme, no né? Malování a tvoření zdar a 3x hurá! :) Čtverečky jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně že zasloužíme! Teprve se přestávám budit s migrénou:-). A bez výčitek? Z malování bys přece nikdy neměla mít výčitky, vždyť je to taková bohulibá činnost:-). P.

      Vymazat
  4. Peti, prosim, jak funguje to ctvereckovani? Vypada to moc hezky. Dekuju ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alinko, to je obyčejná čtverečkovací raznice;-). Díky. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!