Je čas začít myslet na Vánoce...

sobota 27. června 2015
Asi máte teď dojem, že mi už definitivně hráblo, že? Tak nebudu zastírat, že by nebyly chvíle, kdy k tomu nemám daleko. Ale momentálně jsem úplně při smyslech, fakt.

Léto je doba, kdy se u nás chystají Vánoce. Teda, ne že bych zdobila stromek a pekla vánočku, ale většinou připravím spoustu drobností, na které v prosinci už zaručeně nikdy nezbude čas a energie. Takže v horkých dnech na zahradě u bazénu sepisuju seznamy dárků, vyrábím dárky na míru, chystám novoroční přání a připravuju jmenovky...

No, a léto je taky doba, kdy mám volno a čas pracovat na zakázkách. Takže, pokud už teď víte, že chcete někoho podarovat obrazem, kapesníkovníkem, šperkovnicí, tácem či čímkoliv jiným z mé dílny, ozvěte se. V říjnu už by mohlo být pozdě... 


Tento obraz je na přání ke čtyřicetinám. Svět je totiž malý. Objednala si ho kolegyně od maminky mého muže, která čte můj blog a náhodou přišla na to, že jsem rodina s její spolupracovnicí. A jaké handmade přání ke svatbě nám tehdy poslala! Samá kočička a puntík:-). No, a po předání mi taky obratem poslala fotky, jak to u nich obrázku sluší, velmi vřelé poděkování a další zadání na krabičku. Vivat, Jitko! Děkuju.

4 komentáře:

  1. Souhlasím! Na Vánoce není nikdy brzy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, v lednu se asi úplně začínat nemusí:-). Ale já raději vše pozvolna než v křeči na poslední chvíli...;-). P.

      Vymazat
  2. Ještě jednou děkuji za obrázek (a jak krásně byl zabalený!), mám velkou radost a pořád se kochám :)! Už se těším se krabičku :). Já s tvořením na Vánoce začínám až v říjnu, sice jsem vždy v menší časové tísni, ale v létě se nějak neumím správně a vánočně naladit. Krásné léto a úspěšné přípravy na Vánoce! Jitka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na krabičce se už pracuje;-). Jinak já v létě nemám ještě vánoční náladu, to rozhodně ne... Ta na mě taky leze až v říjnu s prvními plískanicemi... Ale v říjnu už bych to všechno prostě nestihla, musím využít volných dní. Já Vám, Jitko, moc děkuji za Vaši radost z obrázku, která moc těší i mě! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!