Čtvrtý učitelský rok za mnou...

pátek 26. června 2015
Teda skoro. Ještě pondělí a úterý. Jako vždy až do poslední chvíle... Ani se mi to nechce věřit. Fakt už čtvrtý rok! Ty jo. Letošní rozhodně nejtěžší a nejrozpačitější. Říká se, že konec dobrý, všechno dobré. U nás je ovšem ten konec všechno, jen ne dobrý. Skoro mám strach, co se v pondělí ještě vymamlasí... Volna už se nemůžu dočkat! 

A i když poslední měsíc neřeším nic jiného než samé nepříjemnosti, stejně mi to nedalo, abych se s těmi "svými" puberťáky nerozloučila nějakou drobností. On to totiž člověk všechno musí brát s humorem, jinak bych už dávno odešla někam do polí... (Víte, ta scéna z Obecné školy s Danielou Kolářovou... Ta mi pořád leží v hlavě...)

P.S.: Řešení "puberťáků" je jen zlomek toho, co mě trápí a kdybych měla "na hrbu" jen takové ty normální učitelské problémy, byla bych úplně štěstím bez sebe...

P.S.2: A co že to na těch fotkách vlastně je? Krabička bonbonů, jen s trochu vylepšeným obalem. Aplikovat se dá na čokoládu, flašku něčeho dobrého, na mýdlo... 




8 komentářů:

  1. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD skvělé. To my připomnělo moji mámu. Na konci roku vyfluslá jak ryba na suchu. Tak s Peti užij pořádně prázdniny :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, kdo má v rodině učitele, tak chápe, o čem píšu;-). Díky, hodlám si je užít naplno. A zregenerovat. Juuu, já se tak těším:-). P.

      Vymazat
  2. Krásné, Péťo.
    Já dětem také dělala originální domácí mýdla s věnováním:o)
    Krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně snad veselé;-). To je super nápad, škoda, že neumím taková báječná mýdla jako ty;-). Taky přeji úžasné léto! P.

      Vymazat
  3. Super nápad ;) Už jsme ho taky použili.
    Tak přeju fajn léto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to jsem moc ráda:-). Proto jsem šla s nápadem ven ještě před obdarováním, což normálně nedělám, aby se dal použít ještě letos... Takže mám vážně radost, že se povedlo;-). Taky přeji krásné léto! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!