Svatební cesta 2014

pátek 24. dubna 2015

A ještě jedno fotovzpomínání z obrázků, o které bych nerada znova přišla, mi odpustíte, že jo?

























P. S.1: Uděláme jednu dohodu, jo? Vy si budete hodně a moc a často objednávat obrazy a krabičky a my zase někam pojedeme... To je fér nabídka, ne? 
P.S.2: Mám horečku. To jen pro vysvětlení P.S.1.

12 komentářů:

  1. Nejenomže odpustíme, ale my ( nebo aspoň já) ti tu cestu moc přála. Nádhera..sálá z Vás láska, pohoda a klid ..Nechtělo by si to zase zopakovat, abychom mohli vidět další krásné exotické příspěvky?.o))Přeji moc krásné dny..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na takovém magickém ostrově z člověka ani nic jiného sálat nemůže:-). Zopakovat? Kdyby to šlo, tak hned! (Pořád marně přemýšlím nad tím, jak se to dělá, že někteří takhle jezdí dvakrát do roka...???) Inko, děkuju moc! P.

      Vymazat
  2. Odpustíme, protože se pak můžeme s tebou kochat těma přenádhernýma fotkama! :) Peťul, jsou fakt úžasné! Marodům zdar, bacilům zmar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, v jednotě je síla, ale bacilů je víc:-). Děkuju moc! úplně jsem si tu na nich včera ujížděla. Uvařila jsem si zelený čaj, co jsme si přivezli, navoněla se vůní "franchipani" a kochala se a kochala... A bylo mi u toho dost horko, takže úplně reálná atmoška:-D. P.

      Vymazat
  3. Uuuzasne fotky. Mam otazk: to hnede na manzelovej hlave (ten obr motyl), to je ŽIVÉ?
    Inak, tukani su fantasticky a zivajuca macka oproti macacej soche je tiez bomba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, díky:-). No, teď už to asi živé nebude, ale tehdy to živé bylo, jo jo:-). Ftáčci jsou zoborožci a bylo to neskutečné setkání... A ta kočičí fotka, na tu jsem hrdá, to jo:-). P.

      Vymazat
    2. Tyhle obří motýly jsme loni viděli v brněnské botanické zahradě. Martináč attacus atlas. Nádhera.
      Krásné fotky!

      Vymazat
    3. Všichni ti motýli byli úžasní. Křehká krása... A vůbec všechna setkání s tou živou nádherou, ať už pod vodou nebo ve vzduchu, to byl neskutečný zážitek... Díky! P.

      Vymazat
  4. ....ja k Vám chodím rada ,už dávno :)
    ...ja som tiež modrá :) aj keď momentálne prežívam iné SPEKTRUM farieb...asi je to tým koho mám doma :)...
    ....preto,pozvanie k nám : http://osblove.blogspot.sk/
    ....rozprávkové fotky z dovolenky,a vy ste toho reálnou súčasťou :) a tie mačky !..motýle !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, nakoukla jsem, máte neotřelé bydlení, netuctové, líbí se mi cihly, nádech industrialu... Vím, že barvy mají připsanou různou symboliku, ale já je spíš vnímám přes líbí/nelíbí, hodí se/nehodí. Tím, že s nimi pracuji, jich mám v očích každý den dost a potom kolem sebe potřebuju vizuální klid...
      A díky moc, pohádkově bylo...:-) P.

      Vymazat
    2. Bolo to pozvanie... cez farby...ale možno ani nie žiadosť o vyhodnotenie...,to čo je na stole sa schová a ostáva vizuálny kľud....tehla a mdlé drevo...hoci fotky klamú ...je to akesi žltooranžové....

      Vymazat
    3. To já bych si nedovolila hodnotit;-). Ani vkus, ani barvy, ani bydlení, nemám patent na rozum, přece;-). Ať se vám krásně bydlí! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!