16. 8. 2014

pátek 17. dubna 2015

V prosinci odešel můj počítač do křemíkového nebe... Se všemi fotkami, které jsem do něho nastřádala. A samozřejmě jsem si je blbec nezálohovala... To bylo slz... Po pěti měsících se stal zázrak a dlouho resuscitovaný disk fotky vyplivl. Hodiny si je prohlížím a dojímám se. A vybublalo ve mně přesvědčení, že potřebuji mít aspoň svatební fotky pěkně pohromadě na blogu... A přiznám se, že mě k tomu inspirovala i tahle úžasná svatba. Protože jsem si uvědomila, že takovou záplavu fotek nikde nemám a že je to škoda... Takže vy mi jistě odpustíte, že se znovu vracím k už "prošlému" tématu a já slibuju, že příště bude něco čerstvějšího... Ale teď se jdu dál dojímat...














































27 komentářů:

  1. Musím říci, že vaše svatba se mi moc líbí, spousta neotřelých nápadů, krásná jednoduchost, kytičky, dekorace, ale nic předraženého, umělého a nevkusného....:) jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji:-). Jen tak dál - to zní jako výzva, nemít umělé a nevkusné manželství:-). Budeme se snažit;-). (A musím říct, že jste mi udělala velkou radost, jak krásně jste naši svatbu popsala...) P.

      Vymazat
  2. Och, znovu jsem se krásně pokochala!
    :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krasny jste oba. ;-) Ja si vzpominam ze pri finalnim dokoncovani diplomky jsem si vylila na notas caj..sladkej. Obrazovka odesla a ja dopisovala ve verejne pocit.mistnosti na kolejich.. Byl to boj ale dala jsem to.:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, taky pěkný zážitek. Diplomku jsem si teda raději pravidelně posílala na email...:-). A i fotky se snažím vyvolávat a dělat památeční alba, ale nikdy bohužel nejsou všechny, to snad ani nejde... No, jsem ráda, že je mám zpět! P.

      Vymazat
  4. Taky mi jednou uTaky naprosto chápu tu velikou radost a sdílím ji.. Svatební fotky jsou nádherné, úžasná atmosféra a kdyby chyběly na tomto kouzelném blogu, tak to by byla veliká chyba! Moc se mi líbila svatba " Do puntíku" :o)) a je vidět, že to byl den, na který nezapomenete a kdyby náhodou, tak na blogu zůstane..Přeji krásné dny..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak se ten začátek nedopsal..takže..taky mi jednou umřely fotografie a vím, jak jsem moc trpěla a naprosto atd.:ooo

      Vymazat
    2. Já už teď asi budu raději zálohovat dvakrát do roka:-). Ony tady fotky byly, ale vždycky tak nějak po kouscích a po částech a prostě jsem si řekla, že takové vzpomínky jsou přece dostatečně vzácné a krásné na to, aby si zasloužily jedno mega velké sólo...:-). Díky moc za sdílení radosti! P.

      Vymazat
  5. No to jste měli ale nádhernou svatbu a vše kolem, krásné detaily, moc vám to slušelo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuju, děkuju moc, i za to, že mi to klidně napíšeš znova, protože víš, jakou radost mi to udělá! Jsi zlato:-* P.

      Vymazat
  6. krása, dojímám se s tebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že na to nejsem sama:-). Díky moc! P.

      Vymazat
  7. Ste naadherny! Take fotky sa mozu pozerat zas a znova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, řekla bych, že jsme úplně obyčejní, ale je pravda, že ve svatební den jsme až tak obyčejní nebyli a proto na něj tak rádi vzpomínáme:-). Díky moc! P.

      Vymazat
  8. Tak jsem se pokochala :) Je krása, že po deseti společných letech z vás pořád září zamilovanost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je tou svatbou, fakt! Taky jsem tomu nevěřila, že to má takový účinky... Ale jo, když pro ten vztah uspořádáš něco tak výjimečného... P.

      Vymazat
  9. No boží. ... A až teď jsem viděla prstýnky a světe div se - jsou puntíkací! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo by to byl řekl...:-). Ahoooj, Leni, ráda Tě vidím;-). P.

      Vymazat
  10. Krásné fotky, krásná svatba, krásný pár - prostě začátek prima cesty. Tak ať je hodně dlouhá a plná sluníčka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a lásky a pochopení a tak... Díky díky!:-). P.

      Vymazat
  11. Ďakujem za možnosť nahliadnúť do osobných okamžikov..modrá,biela béžová ,príjemná ,milá,sympatická kombinácia ako Vy ,...:)
    Veľa šťastia !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aleno, já děkuju, že jste nahlédla;-). A že jste mě přirovnala k modré a bílé, jůů, to ještě nikdo neudělal:-))). P.

      Vymazat
  12. Šaty pro nevěstu jsou moc povedený. A ty oči! No prostě to všechno ladí.

    Ženich jako kovboj nemá chybu!

    A pobavila mě fotka svatebních koláčů - jak pod nimi prosvítají puntíky z přepravky. Puntíky mušej bejt! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mám velkou radost, když mi někdo šaty pochválí, byly úžasné! Ženich by si mě sice v souboji nevystřílel, ale zase by všichni zaručeně padli smíchy:-). No, jasně, ještě že ty přepravky nedělaj třeba pruhovaný...:-). Díky moc! P.

      Vymazat
  13. celé to bolo dokonalé! svadobné šaty, modrá, bodky, prstene, TO auto! proste všetko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach... Budu výjimečně neskromná... Ale pravdu díte:-D. A ten pocit, co zůstal, ten je taky dokonalý;-). Díky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!