Knižní galerie v ložnici

neděle 15. března 2015
Tak u nás zase jednou zvítězilo estetično (já) nad praktickým uvažováním (Tom). Ano, já vím, že se na tyto poličky mnoho knih nevejde. Ano, já vím, že na hlubší by jich šlo uložit mnohem více. Ale darmo mluvit, já jsem prostě strašně moc chtěla tyhle opírací a jinde už je nenarveme, no... Ale vypadá to parádně, že jo? A ještě nám nad ně dokonce vleze jedno patro. Jednou... Až se manžel i vrtačka vzpamatují z dělání děr do panelu. (Ráda bych vám vyfotila celý pohled na ložnici i s postelí, ale naše spalňa je tak prťavá, že bych sna musela vylézt na skříň. A to by to ta skříň taky nemusela vydržet...)


10 komentářů:

  1. Nádhera. Knihy - to je něco pro mě.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to krásné :), praktické uvažování musí občas uhnout :), znám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to by byl totiž svět strašně nudný...:-). Díky. P.

      Vymazat
  3. Vypadá to moc hezky.Také bych to tak chtěla. Kde jste ty police koupili, jestli se můžu zeptat. děkuji a ať se Vám tam krásně spinká. Nikola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Niko, jako vždy, osvědčená Ikea;-). Police Ribba. Díky! P.

      Vymazat
  4. Peti super :) Vypadá to nádherně! = ) Já se po sedmi letech dopracovala k obyčejné knihovničce - teda je to spíš štelář kombinovaný s kdečím, ale hlavně jsou tam knížky, a jsem nadšená, že si je zas můžu v klidu prohlížet! Aspoň ty hřbety :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I hřbety jsou fajn:-D. (Hlavně podle barev, hi:-). P.

      Vymazat
  5. Taky už jsem po nich šilhala :D .. u nás zatím vítězí pan praktik, místa máme fakt málo a já se se svým "chaosem" roztahuju ve všech koutech :D ... ale vypadají fakt dobře!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!