Jak se to má se svatebními oznámeními...

středa 7. ledna 2015
Že svatby zbožňuju, to už jste asi postřehli. Řekla bych, že jsem místy až svatební maniak. Naše svatba byla "the best", ale měla jednu zásadní chybu - byla jen jednou a už se opakovat nebude. Proto teď šíleně "závidím" každé nevěstě (víte, jak to myslím), a každé pozvání na svatbu mě maximálně rozradostní, protože když už ne nikdy nevěsta, tak aspoň svatebčan. A když se navíc ještě jedná o svatbu s láskou chystanou, do každého detailu vychytanou, to mé srdce přímo plesá... Z toho všeho tak nějak vyplývá, že moje úplně nejvíc nejoblíbenější zakázky jsou ty na svatební oznámení. 

Dlouho jsem přemýšlela, že udělám nějaký "katalog" nebo něco podobného, ale to prostě nejde. Žádná svatba není stejná, každá si zaslouží svou speciální kartičku. Proto u mě předchystané vzory nenajdete - oznámení chystám s láskou na míru dané svatbě.

Různé rady a tipy týkající se tvorby oznámení jsem si dovolila sepsati TU.








10 komentářů:

  1. Peti jsou nádherné všechny. Hned bych se vdávala znovu, moc mě to bavilo to chystání a vymýšlení :). Oznámení jsem taky vymýšlela sama, ale teď bych určitě chtěla od tebe :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne oznamenia! Zelam vela vela zakaziek, pretoze cim viac zakaziek, tym viac napadov a tym viac roznych oznameni

    OdpovědětVymazat
  3. N (nápadité) Á ( ách) D ( dokonalé) H ( hravé) E (emancipované) R ( radostné) A ( aktivní) ! Sova

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo, jsi moc šikovná a máš vkus. Tvé obrázky jsou překrásné a jde na nich vidět, že jsou malované s láskou a od srdce. Ať Tě Tvůj koníček baví a můžeš prostřednictví něj dělat lidem kolem i sobě radost.
    Ať se Ti daří v podnikání, Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mončo, moc moc děkuju za taková úžasná slova chvály, fakt moc! Těším se na všechna budoucí oznámení;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!