New school year

pátek 29. srpna 2014
Tak už začínám čtvrtý rok. Neuvěřitelné... Letos se mi dostalo té cti, že jsem se mohla vyřádit ne jen ve své třídě, ale dokonce v celé škole. Už jsme si tak nějak zvykli, že místo vyplňování školních dokumentů a příprav na vyučování, natíráme, malujeme, stěhujeme, uklízíme, montujeme... Tento rok výsledek stojí opravdu za to (ne že bych se chtěla až tak chlubit...). Výmalba je vínová, šedá, okrová a žlutá. Syté barvy, menší plochy. V rámech zatím místo obrázků látky. Písmenkové, puntíkaté. A konečně máme na chodbách jiné sezení než staré lavice, které mě neskutečně rozčilovaly celé tři roky...
Do své třídy jsem si přece jen dovolila jednu speciální libůstku v podobě pláten malovaných akrylem. Jsem zvyklá na papír, ale myslím, že do nějakého toho plátna se ještě pustím.
No, tak jsem zvědavá, jak rychle ti naši miláčkové stihnou celou naši snahu zlikvidovat.


Jsem ráda, že "mood board" zaujala a konečný výsledek nezklamal.


20 komentářů:

  1. Moc pěkný! Já zrovna dnes fotila slavnostní otevření třídy v MŠ :-) Mood board je super! Tak co dodat ... pevné nervy do dalšího školního roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:-). Jo jo, udělat si takovou nástěnku není vůbec špatné... P.

      Vymazat
  2. To je nádhera!!! Hned bych zase zasedla do školní lavice! Tak ať děti vydrží co nejdéle vnímavé, pozorné, a berou co nejméně sil a elánu!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to je užitečné přání, kéž by se naplnilo:-). P.

      Vymazat
  3. Moc pěkná třída i školička. U nás jsou na chodbě odrbaná stará křesla, až mě svrbí ruce ušít na ně nějaké potahy, ale za chvíli by to bylo zničené. Taky máš hodně prostornou třídu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pořád tak nějak věřím, že se děti naučí vážit věcí, když budou v pěkném prostředí... I když se to zatím jeví jako boj s větrnými mlýny... Vidíš, třída je letos o půlku zmenšená:-). Ale máme méně žáků, tak to asi prostorně vypadá... P.

      Vymazat
  4. Téda, to je krásy! (Už) paní učitelko, Vás by měli platit zlatem!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne že bych se za zlato zlobila, ale někdy stačí (musí stačit) ten dobrý pocit...;-). P.

      Vymazat
  5. Peťo, moc krásné. Držím palce ať ten čtvrtý rok zvládneš v pohodě. Věrka

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné! To bude radosť chodiť do tak farebnej, veselej školy!

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, nádhera ..... překrásná výzdoba .... Marki

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá příprava, ať se vám tam tedy nejen 1. září všem moc líbí a cítite se dobře. Mohla bych vás poprosit o kontakt, chtěla bych vyrobit přáníčka ke svatbě, děkuji. lidivi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Wau...nádherně nachystaná třída i škola. U nás se malovalo jen bíle, je to levnéjší, penízky ve školství, jak víte nejsou. Stéhovala jsem se do třída velikosti krabičky od sirek a ještě tam mám družinu. Tož na řadu přišla i stará volejbalová síť a dnes mi manžel zasponzoroval korkové nástěnky. Ani nechci počítat, kolik jsem do dětí dala už peněz,ale nad tím v těchto chvílích nepřemýšlíme, že-:))Tak někdy v skrytu duše doufám, že se mi to vrátí na dětech, třeba na těch třech mojich vlastních-:))Moc pozdravů a hezky prožitých 10 měsíců bez nervů....zdraví Jana z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peníze a školství... Věčné téma... V soukromém školství je to ještě jinak. Penízky na design se vyškrábnout někde musí, i kdyby na chleba nebylo... Protože vzhled prostě prodává, co si budeme povídat... Taky přeji poklidní školní rok! P.

      Vymazat
  10. Wau to je paráda Peti :))) Prostředí ve škole dělá hodně ;) Jsi moc šikovná! Přeju pohodový školní rok :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!