Půlka prázdnin

čtvrtek 31. července 2014
Půlka prázdnin v dupě. A to mi teprve lehce odeznívá tik a neuróza. Chjo...


10 komentářů:

  1. Krásný ty puntíky! Jak já se těším na svatební fotky:)!
    No a že to letí o prázdninách asi nejvíc, to je fakt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebovala bych měsíc volna na měsíc práce:-). Snad budou aspoň trošku tak povedené jako ty vaše;-). P.

      Vymazat
  2. No jo, už abych šla nakoupit školní pomůcky! :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. "Dupa" - to se mi líbí!!! Tady na Vysočině to neznají, ale s jakým gustem já "dupka" a "dupinka" používám, když malou přebaluju! Tak hezké přípravy, též se těším na svatební reportáž s fotkama!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to slovo neznala, než mě ho tu na severu naučili:-). Rozhodně to zní poetičtěji než to obvyklejší synonymum:-). Děkuju! P.

      Vymazat
  4. :D Peti, pobavila jsem se :)) A za chvilku všude bude "back to school" :) :P Užívej si předsvatební přípravy, ještě je to daleko! ;)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že po svatbě už to bude sakra blízko:-). A ono to i teď s těmi milými povinnostmi tak letí... Čím dýl učím, tím víc volna potřebuju. Sakra, co budu dělat v padesáti?:-) P.

      Vymazat
  5. Milá Peti, když jsem odcházela na mateřskou, tak jsem ze školství odcházela po těch dlouhých letech docela ráda...dnes, když jsem se řízením osudu do školství nevrátila, plánuju, že až bude vše tak, jak bych chtěla, vrátím se k učení jako ke koníčku...ale teď se mi ukrutně stýská...
    Přesto se mi zdá skandinávský způsob placeného ročního volna pro učitele jako daleko efektivnější způsob pro všechny strany...takže hurá do lekcí norštiny a je to vyřešeno :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, placené roční volno je úžasný vynález! (Momentálně bych něco takového fakt potřebovala, změnit vzduch, starosti, pohled...) Ale do norštiny nejdu, potřebuju víc světla k životu:-). Díky za jiný úhel pohledu, moc! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!