Prázdninově...

pondělí 21. července 2014
Tak si ty prázdninové dny plynou... Nemůžu říct, že úplně líně. Pořád je co dělat. A navíc na můj vkus mizí moc rychle. Nejraději bych udělala STOP a každý den opakovala aspoň dvakrát. V posledním týdnu jsem se pokusila o renovaci staré smaltované bandasky, kterou jsem za tímto účelem dostala od kamarádky. Spodní část jakž takž, až na pár oděrek, které ale naštěstí vypadají docela autenticky. U víčka si dám ovšem repete. Na fotce vypadá ještě hezky. Při schnutí ale lak na něm stihl celý popraskat a zdeformovat se. Netuším proč. Taky jsme se s mamkou pustily do výroby pom poms. V té obláčkové euforii jsme jich udělaly snad třicet a až pak nám došlo, že se budou docela blbě přepravovat. Nějak jsme je nakonec zabalené do prostěradla převezli, doma ovšem nastal problém číslo dvě. Matyldě se bambule strašně líbí a největší sranda je lehnout si na ně a dělat z nich placičky. Jsem zvědavá, kolik jich ten necelý měsíc přežije...

Jdu pokračovat. Tavná pistole nažhavena, papíry nachystány... (Tak nějak tuším, že budu mít po svatbě krutý vyráběcí absťák...)


6 komentářů:

  1. :-D kočička šikulka chce pomáhat. A nebo udělat jen základ a to načechrání udělat na místě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď už je pozdě, musím je chránit vlastním tělem:-). P.

      Vymazat
  2. To se mi taky moc libi, ale dcera ma svou predstavu o sve svatebni vyzdobe, a me k tomu nepusti:) Vytvari takovy nadychany zaves z papirovych kornoutku. Na fotce to vypadalo nadherne, tak doufam, ze vyjde pocasi a nebude vitr a dest, nebot by asi bylo po parade hned... Petanko, v patek bude veselka tady-v NY. Zatim jenom turistikujeme po NY, uz mame za 3 dny cca 50 km v nohach!:) Decka to sleduji na mobilu (endo mondo se to jmenuje) takze mame prakticky presne udaje:) Fotim jak zbesila, pak v klidu pokoje mazu:) Je to tady uzasne... Pa a pomazli mi Matyldu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, Leni, moje hlava děravá úplně zapomněla, že frčíš do dalekých krajů. Tož ať se vám ta páteční zaoceánská veselka vydaří! A těším se na fotky, věřím, že si to užíváte plnými doušky;-). Paaa P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!