Zařizovací roupy

pondělí 10. února 2014
Chytají mě zařizovací roupy. Něco změnit, upravit, dodělat nedodělávky... Moc bych chtěla, ale nějak mi na to nezbývá energie. Taky to tak nesnášíte? Přirovnala bych to ke stavu, jako bych chtěla vzlétnout s těžkým balvanem na noze. Ráda bych se do něčeho pustila, ale prostě to nejde. Není elán. Mně teda vůbec nevadí, že nebyla žádná zima a pevně věřím, že už ani nebude. Že hned pěkně na začátku března začne jaro a nepřekvapí nás žádné hloupé sněžení v květnu. A já si budu moct voňavým vzduchem a sluníčkem dobít baterky.
Tak aspoň drobnosti. Obrázky v obýváku. Uvědomila jsem si, že tady nemáme nikde žádné fotky. A vzhledem k tomu, že ani na žádné velké výtvarničení se energie nedostává, tak padla volba na ně. 

16 komentářů:

  1. Mám to úplně stejně! Přála jsem si mírnou zimu a co nejdřív jaro, tak zatím se mi to myslím plní :-). Ještě to jaro ;-).

    OdpovědětVymazat
  2. Stylové! Také mám bílé rámečky na bílé stěně. Opravdu šik. Lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Tak úplně to stejné teď, no už delší dobu, pociťuju. Tolik bych toho chtěla, ale ta energie nějak není.. A moc pěkné společné fotky máte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme šikovného kamaráda... Ale jsou prozatímní, než budou v létě příhodnější...;-). P.

      Vymazat
    2. Ale, ale, pančelko ;-)

      Vymazat
    3. Co, co jsem provedla?:-)

      Vymazat
  4. Hezký večer, já už to nevydržím:-) Do Vašich obrázků jsem se zamilovala a snad i Vy vnitřně víte, že skrz ně se ta lenost mění v chuť něco dělat...já bych třeba začala malovat hned, ale snad od 3.tř jsem měla z VV dvojku:-))
    Já se chci zeptat, jak by byalo možné si u Vás zamluvit obrázek rodinky jako má Martinka syroovka? Třeba foto a krátké povídání by stačilo pro základ? Přemýšlím nad tím už pár dní a moooc by mi to rozzářilo ten náš trochu ponurejší domov...
    Děkuji za odpověď a přeju, ať se daří, máte opravdu úžasný dar!!!!!!!
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ta zbrklost, chtěla jsem napsat, že Vaše obrázky na mě tak působí, že z té radosti přemůžu lenost...Magda

      Vymazat
    2. Moc ráda Vám obrázek udělám! Fotka a povídání bude super, určitě se domluvíme, když vyměníme pár emailů;-). Napište! P.

      Vymazat
    3. :-)) Nevím, jak se smějí absolventi jiných škol, ale já se prosím pěkně, jako bývalá absolventka zemědělské školy, "tetelím" radostí!!!
      Napsla jsem email. Magda

      Vymazat
  5. Mám to stejně, potřebovala bych dodělat nedodělávky, hlavně u nás doma, ale mám pocit, že většina je v rukou mužovým a ten toho má chudák tolik, že neví, kam dřív skočit. A ty v rukou mých... dycky se najde něco "důležitejšího" co udělat dřív...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nebo jednoduše nejsou zrovna (pořád) peníze... Ale už mi visí i záclona v ložnici, po třech letech, úspěch!:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!