Miluju prázdniny!

pátek 28. února 2014
Většinou zastávám názor, že mě obklopují a že tvořím (snad) půvabnější věci, než jsem já sama. Tudíž nevidím důvod, proč si to tady sama sebou zaplňovat. Jenže tyhle fotky, které cvakla moje šikovná kamarádka, na mě dýchají takovou pohodou a radostí, které během prádnin pociťuji, že si je prostě musím uchovat, až budu mít vaky pod očima, mastné vlasy a uštvaný výraz... Vivat jarňáky!

10 komentářů:

  1. Užij si je! Pěkná koláž, taková pohodová :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, pohodová, prázdninová... Užila jsem si je a už aby byly další...:-). P.

      Vymazat
  2. Jarňasy - to je skvělý vynález. Bohužel v mém případě čas minulý, ale nakoply pro dny příští a to je fajn... taky tě dovedou tak vytočit hlášky o tom, že učitelé mají pořád samé prázdniny? Měj pěkné dny, ať úsměv vydrží hodně dlouho :-). HanaL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přichází, když už člověk jede z posledních zásob... Už mě to ani nevytáčí... Odpovídám na to, že za a) ať si to jde dotyčný zkusit, stačí jeden týden... a za b) že bych si taky chtěla někdy vzít dovolenou kdykoliv, ne jen v limitované dny...;-). (Už aby byly Velikonoce:-). P.

      Vymazat
  3. Český Těšín, že jo! Sluší ti to, moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, a navíc i "polský", Jani;-). Děkuju moc! (Já se na Tebe nemohla vynadívat, jak jste byli u nás, jaká jsi kočka;-). P.

      Vymazat
  4. Krásné fotečky! :) Takové svěží a pozitivní :) K*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jediné, co mi trhá srdce je, že to kafe jsem si dávala na Libušíně, který už není:-(. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!