První vánoční

sobota 9. listopadu 2013
Balíte dárky průběžně nebo na poslední chvíli? Já průběžně, protože jinak bych se ve všem tom papíru a stuhách asi utopila... Ne že bychom byli takoví hamťalové a museli mít tuny darů, ale je zkrátka dlouhý seznam lidí, které chceme potěšit a když má každý dostat po balíčku, ono se těch dárků sejde dost. Přiznám se, že už jsem letos úplně lapena a nemůžu se dočkat výplaty, abych mohla vyrazit na další várku darků a nezbytných vánočních serepetiček. Žádné revoluce v dekoracích neplánuju. I letos se budu držet naší osvědčené modro-bílo-přírodní kombinace. Když jsem na tomto blogu narazila na příspěvek o Galerii Mariette, kde mají nepřeberné množství vánočních ozdob, na první pohled jsem se zamilovala do modrotiskových baněk. Bylo jasné, že se pojede na výlet do Vizovic. A taky že se jelo. Krásný podzimní den, prohlídka zámku, křehká krása ozdob... Před bankrotem konta mě zachránila nějaká "dobrá duše", která mi v obchodě nechala poslední dvě balení baněk. (Ono jich bylo ráno ještě dost, jenže... Kdo by se s tím tahal na prohlídku zámku, že...) No nic, aspoň máme důvod si cestu do Vizovic zase někdy zopakovat.    

16 komentářů:

  1. Krásné! Já ještě nemám ani jeden dárek! Vlastně jo, ale ne vánoční, zítra slavíme Martina a doma mám hned dva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím začít už v srpnu, jinak bych to snad ani finančně neutáhla:-). Ale taky mi zásoby průběžně během pdozimu ubývají, všichni slaví narozky... My si na vás vzpomenem, až budeme mít martinskou husu:-) P.

      Vymazat
    2. OK, tu máme naplánovanou až na příští víkend, až se vrátí táta z lázní.

      Vymazat
  2. krásné baňky :-). Já si přivezla z Rožnova vystřihovánky na Vánoce a dečku s modrotiskem. Já modrobílou miluju spíš v létě, v zimě dávám přednost bílé a zelené, přírodní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jsou?:) Obchůdek v Rožnově je zakázané území (vystřihovánky tam mají krásné). Já můžu modrobílou pořád a vždy:-))). P.

      Vymazat
    2. těším se až ty vystřihovánky budou :-D je to zkouška trpělivosti. Ale mám suprový nožík z Tchiba takže...snad to stihnu do Vánoc :-). Strašně mě ta fotka připomněla moje velikonoční vajíčka :-D tak se můžeš pokochat http://barabasca-made.blogspot.cz/2013/04/krasne-velikonoce.html

      Vymazat
  3. Škoda, že jsem to nevěděla o měsíc dřív, když jsme byli v Luhačovicích :(( Tak blízko a taková krása! Taky bych určitě neodjela s prázdnou a určitě i s inspirací na nové zdobení..
    Dárečky máš zabalené moc krásně:) Už to je radost - dostat cokoliv, ale tak krásně zabalené.. :)
    A kdopak Ti pletl ten svetrový přehoz na postel? To musela být práce!!...až mě bolí ruce, jak to vidím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to je úplně prachsprostá Ikea... Já sama umím tak maximálně hladce obratce a po nikom jiném bych si to netroufla chtít... Ale je krásnej, že? Matylda ho zbožňuje:-).
      A mně dělá radost ty dárky balit:-).
      Tak třeba ještě bude cesta, určitě to stojí za to, takové krásy tam bylo... P.

      Vymazat
  4. nádherné, modrotisk mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! :) Já už mám asi třetinu dárků doma a druhou objednanou, zabalený ovšem ani jeden. Modrobílá kombinace je moc pěkná :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji... Mě teda ještě čeká spousta shánění. Ale to já ráda, takže se těším:-). P.

      Vymazat
  6. Peťulí ty dárky jsou dokonalý = ) už se těším na fotku dárků pod stromečkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já se těším na tu radost (teda doufám, že bude), až je budou obdarovaní rozbalovat;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!