B♥P, 28. 9. 2013

pondělí 7. října 2013
Černý pes, černý kůň, černá nevěsta a černý ženich... A všechny svatby s přídomkem "originální" rázem blednou závistí. Vy, čtenáři mého blogu, už moji kamarádku Barunku tak trochu znáte, že jo... A taky moc dobře víte, že všechno dělá "po barunkovsku", tedy po svém, tedy úplně jinak, než je zvykem. A že mě, suchopárnou tradicionalistku, "nutí" k tomu, abych se do jejich projektů zapojovala taky. Naposledy třeba do toho "jak uspořádat svatbu během tří týdnů." Teď už to teda snad vyprdolit můžu... A tu svatební agenturu si jednou otevřu, abyste věděli... Oznámeni nakreslím, květinové vazby nachystám, výzdobu udělám, svatební květinu navrhnu, nevěstu učešu a jako bonus aj utopence naložím... Tak mi řekněte, jestli nemám ty nejlepší přepoklady...

Barunko, Pavlíku... Přeji vám, ať vás báječnosti a úžasnosti provází každý den a ty věci nepěkné, které se taky občas objeví, ať vás vždy jen posílí a posunou dál...

Za většinu fotek, hlavně ty figurální, děkuji šikovné fotografce Zuzce. 

14 komentářů:

  1. Paráda:) Vtipné, slušivé, odlehčené a nevěstě a ženichovi to slušelo. Jak jsem už psala, až budou vdavky v dohledu-určitě se ozvu kvůli oznámení:)
    PS: Nevěstě a ženichovi velká gratulace s přáním hodně štěstí, tolerance a smíchu.
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěsta je tak krásná, že kdyby byla v jutovém pytli, tak by to nevadilo:-). Gratulaci vyřídím... A určitě se ozvěte;-). P.

      Vymazat
  2. Krásné oznámení, měla jsem stejnou kytku, jen doplněnou ostružinami :-) Monomanželům gratulace a fandím lidem, co si dělají věci po svém, taky jsem si takovou svatbu udělala, ale sama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, ostružiny, super nápad:-). My jsme využili toho, že jsou teď všude na keřích takové nějaké černé bobulky... Já jim taky moc fandím;-). Nevěsta je šikovná a ledasco si taky sama zařídila, jen za tři týdny - to přece jen vyžaduje nějakou tu pomocnou ruku:-). P.

      Vymazat
  3. Jé! Fandím všem netradičním svatbám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prohlásila svatební královna... díky díky moc!!! P.

      Vymazat
  4. Paráda!!! Pokud budeš otevírat svatební agenturu, dáme Ti skvělá doporučení ;-) Díky Tvé a Tomově pomoci bych se hned vdávala znovu...Jinak Barči a Pavlovi přeju všechno nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je báječné, ještě jsem ji neotevřela a už mám první spokojené "klienty":-D. A vidíš, uděláme z toho rodinný podnik, Tomík bude dělat muziku:-). Na vaši svatbu, Markétko, vzpomínám moc ráda... Tu bych si taky klidně zopakovala:-). P.

      Vymazat
  5. Já, i když starší ročník - JO! Skvělé!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se líbí... (Možná to bude tím místem?:-) P.

      Vymazat
  6. Nádhera! Také patřím do fanklubu originálních svateb! Poslední dobou je tady v blogovém světě těch svateb jako hub po dešti, což je paráda, protože je opravdu na co koukat! No a tahleta "tvá" mazi ty "k okoukání a k obdivování" stopro patří! Takže mnoho štěstí novomanželům a Tobě všecky palce nahoru! :) ... Jo a paní agentko, až budete mít tu agenturu, tak VÁS chci, hihi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že je to tu na blozích takové nějaké svatební:-). Děkuji moc za uznání a až se jednou rozhoupám a překonám svůj strach z podnikání, tak dám vědět... Pokud tou dobou už ovšem nebudeš mít dvě děti...:-). P.

      Vymazat
  7. Jednoduše: potlesk!! Jestli jste tohle všechno zvládla za tří týdny, tak se Vám taky ozvu, jestli to někdy přijde na paškál...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovšem že ne sama! Za a) nevěsta je nesmírně šikovná, za b) měla ideu a byla spolupracující (což bývá hlavní kámen úrazu - "nevím, co chci, ale musím to mít"):-). Ale určitě se ozvěte, budu jen ráda:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!