Polštářkobraní

pondělí 13. května 2013
Máme lehce vytuněnou postel... Většina změn není vidět, tedy hlavně nová matrace a její krytí, což už byla docela nevyhnutelná nutnost... Nicméně polštářky od šikovné Blanky, ty jsou nepřehlédnutelné... Jejich cesta k nám do postele byla docela zajímavá - Blanka si objednala látky u sar v obchůdku ve Frýdku, ty za ní frčely až do Budějovic a z nich ušité polštářky zase pěkně zpátky do Frýdku. Rozhodně to ale za tu cestu tam a zase zpátky stálo. Víte, i kdybych se náhodou někdy naučila nějakým zázrakem šít, tak tu úžasnou výšivku, tu bych určitě nezvládla! Kochejte se... Já se kochám kdykoliv projdu kolem postele. Blani, děkuju!!!
Ono se mi to tady vůbec nějak všechno poslední dobou motá kolem polštářů. Ale vzhledem k tomu, že si všechny z nich zaslouží pozornost, tak zbytek zase někdy příště...




10 komentářů:

  1. Máš pravdu, že cesta tam a zase zpátky je tak trošku úsměvná, ale dílo se povedlo - v té posteli jim to sluší na jedničku podtrženou! A Matylda vypadá též spokojeně ;) Ať se vám v nich dobře povaluje a spí, Blaňule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matylda je spokojená kdykoliv může dělat modelku:-). Zvlášť ve své (!) posteli:-D. Každopádně polštářky se jí prý líbí, tak je tam mít můžeme;-). Blani, díky moc, jsou fakt úžasné!

      Vymazat
  2. No je to krása...Něžná...Tož ale ten vyšívaný - to jen tak kouknout a na večer do křesla nebo někam na noční stolek, no ni? Já sice mám ráda, když se věci užívají, ale na tu krásu bych se bála lehnout!:)
    ...a prosimtě, čím to zvíře krmíte? ...Nebo byla venku bez dozoru!? 8-o
    :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sice byla, ale vzhledem k tomu, že je kuchlá, tak asi bez následků:-))) Jen se má dobře holka, no! U nás se nemusí rvát s nikým o misku, stačí ňauknout a je:-). A to kdybys viděla jejího desetikilového potomka!:-)
      To víš, že polštářek na noc obřadně odkládám;-). Přece si tu krásu neomuchlám;-).

      Vymazat
  3. Nádherné barvičky!!! A ta výšivka! Krásné, jemné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Áááách, zase se kochám jak to máš všechno nádherně sladěné. Už ty "zmizíkohrátky" jsem hypnotizovala očima ... a těď zas pelíšek. No ta kóča se opravdu má, takdle nazdobenou postýlku bych si taky nechala líbit:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas nás do ní i pustí, ale jen s velkým brbláním;-). P.

      Vymazat
  5. To je krásný spinkání...s kočičkou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A každodenním válečkováním od chlupů, abych trochu narušila tu romantiku...:-D. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!