Fanclub Hercula Poirota

středa 15. května 2013
Asi založím fanclub Hercula Poirota. Kdo se přidá?
Náhrdelník s knírkem - podobný TU. (puntik)
Náramek - jakékoliv korálkové přání vám splní TU. (dadajaga)

STAL SE ZÁZRAK! Nezakládám fanclub Hercula asi, ale určitě!!! Teď jsem se šla kouknou, jaké díly seriálu že to mám vlastně na DVD a pod jedním z nich jsem našla - DIÁŘ!!! Mám zase svůj DIÁÁÁŘ! Zase ze mě bude svéprávný člověk, jupíííí!!!Že bude schovaný pod Poirotem, to by mě nenapadlo... Vyřešil další záhadu, aniž by o tom věděl... JUCH!


14 komentářů:

  1. Ano, ano Hercul je můj oblíbenec. Zrovna včera jsem koukala do konce a dnes ráno můj šéf koukal, kdy že jsem to přijela do práce (půl hodinové zpoždění..). Mohl za to Hercul, ale vysvětlujte mu to :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, chlapi Hercula moc nemusí, aspoň co mám vypozorováno, tak bych se asi raději vymluvila na lékaře;-). Detektivkám zdar! P.

      Vymazat
  2. Přidávám se:)))Moje šedé buňky mozkové říkají Ano!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, pořídit knír, správný přízvuk a jdeme na to;-). P.

      Vymazat
  3. gratuluju Herculovi, že vyřešil záhadu Oringlího diáře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nad tím tak přemýšlím, tak on mi ho prve vlastně schoval... Takže kdo ví, jestli je vůbec za co děkovat...?:-D

      Vymazat
  4. Mé šedé buňky mozkové, stejně jako Poirotovy, fungují pouze na dobrou a chutnou stravu. Nicméně i přes luxusní papání odmítají fungovat, jak by měly :( Nic to nemění na tom, že Poirota a jeho drobné "úchylky" typu seskládání nádobí od největšího po nejmenší mám i já a nedám na něj dopustit :) Blaňule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! I proto ho mám tak ráda:-). Všechno pěkně srovnané do komínků, seřazené podle velikosti... A neboj, ony tě v tom ty tvoje šedé buňky nenechají! P.

      Vymazat
  5. Na Poirota koukala mamka, a mě to nikdy nějak nechytlo. Ale můžu mu dát druhou šanci. A gratuluju k naleznutí diáře.) Teď už všechno půjde samo. Organizovaně.) A fotky jsou krásné. Miluju Tvůj čistý styl. Ten mi chybí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děcka ve škole už přemýšlela, kam mi ho schovají, protože teď už si zase budu pamatovat, kdo má kdy psát písemku:-))). Dej mu druhou šanci, on si to zaslouží;-). P.

      Vymazat
  6. Poirtoka miluju!!! A když šel v TV poprvé, tak koukal i manžel. Já mám ráda tyhle klasické detektivky, ale úplně ze všeho nejvíc se mi na tomhle seriálu líbí ta výprava z přelomu století... To byly krásné věcičky...šatečky...a způsoby... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky vždycky obdivuju ty dokonalé kostýmy a interiéry... A anglické zahrady. Když kvůli ničemu, tak už jen proto na ten seriál koukám pořád dokola:). Vida ho, žádný adonis a kolik fanynek má:-). P.

      Vymazat
  7. Jasně,že to vyřešil-je to "Herkul" a jeho -mon a mi....nevím,jak se to správně píše - miluju. Přidávám se do klubu,klasika je klasika a Agata ho moc hezky vymyslela:)...
    PS: Děti budou mít z diáře radost.
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oui!:-). Agata by z té seriálové podoby taky jistě měla radost... Škoda, že už jsem všechny její detektivky přečetla... Musím trochu pozapomenout, abych mohla začít znova;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!