Abych ty výměny shrnula...

pátek 24. května 2013
... zatím jich proběhlo pět a ze všech jsem nadšená!...

Nápad osmělit se napsat sem na blog ohledně barteru ala  "ten umí to a ten zas tohle" vznikl díky Dashi, s níž jsme si k oboustranné spokojenosti "vyšmelily" razítka za serigrafický tisk... Tak mě napadlo, když to šlo s Daškou, proč by to nešlo i s někým dalším. Tož jsem napsala...


První blogová výměna se uskutečnila s úžasnou a nápaditou švadlenkou Janou. Obrázkům na motivy Skácelovy básně to v Janině půvabné kuchyni moc sluší... A modrým košíčkům od ní u nás v koupelně jak by smet!


Druhá proběhla s milou švadlenkou Veronikou, která mi ušila něžné puntíkované běhounky na stůl... A k ní za odměnu frčel obrázek plný sněženek a slunce.


Třetí jsme domluvily s Magdou Puntikem, která mi udělala převelikou radost, že se ozvala, protože její vtipné a originální věci se mi líbily už dlouho. Už jen komunikace s ní přes emaily byla zážitek, natož pak výsledek... Díky ní mám knír jako Hercule Poirot a báječný košilopolštář. Magda o naší výměně psala na svém blogu a já bych to nedokázala lépe, takže si její slova k zdokumentování onoho slavnostního aktu s dovolením půjčím...


No a poslední proměna proběhla včera a dokonce live! Během moc milého frýdeckého setkání... S Lenkou, která mi často dělává radost svými komentáři, jsme směnily kočičí obrázek (pojí nás společná vášeň pro čtyřnohé mňoukalky) za pestrobarevné plstěné kuličky, se kterými mám spoustu plánů... Kromě Lenky jsem naživo moc ráda poznala Danušku a popovídala si se Šárkou i jinde, než za pultem jejího malebného obchůdku...

Všem moc děkuji a velmi si cením toho, že všechny ty krásnosti můžu mít...

14 komentářů:

  1. Jedna krásnější výměna než druhá! To byl prostě "nápad k nezaplacení" - do slova a do písmene:-)!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera :) a krásně dokumentováno.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten nápad se mi moc líbí :) ! ! ! Nepotřebuješ něco natisknout? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, já Tvé grafiky zbožňuju, takže moc ráda! A ty bys chtěla obraz ode mě? Nebude to nošení dříví...?:-))) P.

      Vymazat
    2. Jasně, že bych chtěla ! Určitě se ně něčem domluvíme. Napadlo mne jestli by si nepotřebovala něco svého nebo mého natisknout na něco (látka, filc, papír) nebo potom obrázek za grafiku :) Klidně tobě na míru.

      Vymazat
    3. Napsala jsem a moc moc se těším!!!

      Vymazat
  4. Jak už jsem jednou napsala: Bylo to krásné, poetické odpoledne.... Díky, Péťo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já díky! A těším se, že příště i nad nějakým tím "patláním"...!;-)

      Vymazat
  5. Tož to vypadá náramně, a evidentně jsou spokojeni všichni zúčastnění! Bych téééééž měnila, když nám nevyšlo to lino, ale nemám nic puntíkatého, ani modrého (krom teda posledních šitých polštářů, žebyyyyy????? :-)) Pěkný den, Peti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tož něco vymyslíme!!! Toho lina je mi líto, hlavně že sis vzpomněla a psala a všechno a pak ta energie přišla vniveč:-(. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!