Umění v kuchyni

neděle 13. ledna 2013
Každý si umění v kuchyni představuje trochu jinak... Někdo jako virtuózní zacházení s hrnci a vařečkami... A já... jako volnou stěnu, která přímo vybízí k pověšení obrazů. (Řízky taky občas nasmažím, tak mi drahý to věšení obrázků schvaluje...) Vždycky jsem po podobné skrumáži uměleckých děl toužila. V létě jsem k svátku od kamarádky kromě  úžasné židle dostala i staré rámečky, které zatím smutně ležely ladem (teď visí dole nad židlí). A když jsem pod stromečkem objevila nádherné tisky ilustrací od mámy (nahoře ve stříbrných rámečcích), bylo mi hned jasné, kam budou patřit. Vím, že designéři radí věšet více obrazů tak, aby jejich okraje tvořily jeden velký čtverec nebo obdélník. Já jsem se však nakonec rozhodla pro metodu "randomize", abych mohla přidávat dalši kousky a kompozici rozšiřovat jako puzzle... Už teď se těším, co přibyde příště.
(Naše Matylda se rozhodla, že každá fotka bez ní je fotka k ničemu, takže jakmile mě zmerčí s foťákem, okamžitě běží pózovat...)


5 komentářů:

  1. Krásné "aranžmá"....tam se to bude přidávat:-)))) hezký podvečer. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, už se sama moc těším, až bude zase co dopasovat do kompozice:-). P.

      Vymazat
  2. Ještě jednou, poněvadž jsem tam měla chyby...Jsem ráda, že se Matylda s oblibou fotí, protože takhle to baví i Zuzanku (neustále ťape po monitoru a volá čičí) a já mám to "ostatní" počtení a pokoukání :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijďte se na čičí i na to ostatní mkrnout i naživo;-). Zdravím vás, holky! P.

      Vymazat
  3. Moc krásný "random" taky o něm sním....zatím v kuchyni jen jím:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!